![]() |
Suçluluk Duyguları Klasik Müzik Suçluluk Duyguları Telkini Klasik Müzik Eşliğinde Dinlemek İsteyenler Bu Linkten Dosyayı Yükleyebilirler.Link üzerine gelip sağa tıklayıp hedefi farklı kaydet diyiniz. http://www.hayatimdegisti.org/dosya26/sucluluk%202007%20klasik%20hayatimdegisti.com(1).m p3 yukarıda ki linkin çalışmaması durumunda alternatif linki kullanınız.. ALTERNATİF LİNK: http://s1.dosya.tc/jNUk15/suclulukklasik.mp3.html > |
Ynt: Suçluluk Duyguları Klasik Müzik ego güclendirici ve sucluluk duygularının yunus ve okyanus versiyonlarını dinliyorum ben, ama yeni eklenenlere baktım yokmus onlar, arkadaki müzik degisince etkisi de degisiyormus, buradki mesjaran birinde öyle bisey yazmıs bir arkadasımız :) ben yenileri yüklemesem de okyanus ve yunuslu olanları dinlesem olurmu acaba..gerci sucluluk ve ego dısındakilerin okyanus ve yunus versiyonu yok..gece dinlerken klasik müzik yükselip alcalıyor zor oluyor dinlemek, oyüzden okyanusu tercih ediyorum.. |
Ynt: Suçluluk Duyguları Klasik Müzik Onlarıda dinleseniz olur tabii ki...Ancak ney versiyonu özellikle uyurken okyanusdan daha rahatlatıcı diye düşünüyorum. Okyanus kayıtlarım silindi.Aslında doğa sesleri diye ileride ayri bir kategori açabilirim.Şu an için doğa sesi kaydım olmadığı için ney tercih ettim. |
Ynt: Suçluluk Duyguları Klasik Müzik doga sesli olanlarını bende aradım fakat bulamıyorum silmişler ben indiremedim indiren arkadaslar link verebilirmi |
Ynt: Suçluluk Duyguları Klasik Müzik sadece bu müzikleri mi dinliycez herhangi bir konuşma yokmu ? ben bi telkinde arada konuşma sesleri duydum bunları nasıl dinliycem hiç bi fikrim yok yardım eden olursa sevinirim ? |
Suçluluk Duyguları Klasik Müzik Alıntı:
|
Suçluluk Duyguları Klasik Müzik ney versiyonları cidden daha dinlendirici ve titreşim daha iyi gibi ama tabi uzamanlar daha iyi bilirler ben yinede tüm versiyonları indirdim teşekkürler smiliyface sevgiyle huzurla kalın... |
Ynt: Suçluluk Duyguları Klasik Müzik bn yeni kaatıldım bişey sormak istiyorum....ego güçlendiriciden new age yi,suçlulk içinde klasik müziği indirdim ben olurmuu...başka indirmeme gerek varmıı yoksa bunlar yeterlimi |
Ynt: Suçluluk Duyguları Klasik Müzik Alıntı:
|
Ynt: Suçluluk Duyguları Klasik Müzik çok teşkkr ederm k8908 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:57 PM. |