guzelsozler | 27-03-2017 01:53 PM | Suçluluktan Kurtulma Telkini Olumsuz Etkilerini Azaltma Merhabalar, bu sitede bir arkadaşın yorumunu okumuştum telkin listesinde suçluluk ve ego telkinlerinin sabit kaldığını, diğer telkinleri de teker teker bir süre dinleyip daha sonra onu silip suçluluk ve ego telkinine bir başka telkini ekleyip bir süre de o şekilde dinlediğini yazmıştı, bana da bu mantıklı geldi böyle dinlemeye başladım ama baktım ki yine sinirlenmeler oluyor bu sefer ego telkininin sayısını artırmaya karar verdim, 1 suçluluk 2 ego şeklinde ekledim, 3. telkini de 3 tane ekledim bu şekilde 2 hafta dinleyip 2 hafta sonunda 3. telkini silip yerine bir başka telkin ekleyeceğim ama geçen hafta bu şekilde dinledim ve suçluluk telkini beni önceki gibi olumsuz etkilemedi, suçluluk telkinini de dinlemek isteyip olumsuz etkilerini azaltmak isteyenlere tavsiye olunur. Mesela şimdiki telkin listemde 3 tane kendine güven, 2 tane ego, 1 tane de suçluluk telkini var, böyle arka arkaya çalıyor, 2 haftanın sonunda kendine güven telkinini çıkarıp başka telkin ekleyeceğim. |