![]() |
Hem ziyaret hem ticaret =D Herkese merhaba. Ben Zeynep. Annemi (sanemce) kontrol etmeye geldim; kimlerle konuşuyor, ne yapıyor bilmek lazım 44 |
Ynt: Hem ziyaret hem ticaret =D aman da kimler gelmiş sevincli öhöm ben toparlanayım hemen yoksam azarı işitirim evde dermişim 44 hoşgeldin canım benimmmm. sen bi dolaş forumu, ben okuyamadığım yerleri sana söyleyeyim özet yaparsın bana hehe blissy kiss3 kiss3 |
Ynt: Hem ziyaret hem ticaret =D hg kardeşim aramıza sefa geldin gez toz dolasss bu arada senemce abla sen yas 35 mi 25 mi o resimdeki sensen kızın kaç yasında :S kızın kızınmı yoksa kız kardesinmi bunlar bi celişkimidir yoksa :d cozemedim D: allah nazardan saklasın |
Ynt: Hem ziyaret hem ticaret =D bigci kardeşim teşekkür ederim yaş 35, resimde ki geçen yıl çekilen bir fotoğrafım, kızım 17 yaşında ve ben mutlu bir anneyim hehe ama sen bize abla kardeşte diyebilirsin sung66 |
Ynt: Hem ziyaret hem ticaret =D ne mutlu sizeee yaww ne mutlu ailelerin arasında pozitif bag kurması cok hoş ve guzel :D babamla benide kardeş sanıyolar :D:D gerci bazen bana babanın bodyguardımı sın diyolarda e malum baba 163 felan ben 186 olunca :D allahım inş hiç birbirinizi üzmeyin cici sende annene iyi bak senemce ablamıza o bitane mutluk kolay bulunan bişey degil hep birlikde vakit harcayın mutlu olunn mutluk bir ömür yakanızı bırakmasın |
Ynt: Hem ziyaret hem ticaret =D Zeynep'cim hoşgeldin yamacımıza vien1 vien1 |
Ynt: Hem ziyaret hem ticaret =D Hoşgeldin canım..Annen emin ellrde merak etme...Sanemce Maşallah diyorum başka bişey demiyorum...bu kadarmı gösterilmez ama yaş. Tebrikler sana hep öyle kal...Bu arada özetlerden bende istiyoruuummm gulensmiley gulensmiley gulensmiley |
Ynt: Hem ziyaret hem ticaret =D hoşgeldin 25889 bizde seni bekliyorduk wave |
Ynt: Hem ziyaret hem ticaret =D Hoşgeldin=) |
Ynt: Hem ziyaret hem ticaret =D smil56 bak şimdi kalsik selamımın dışına taştım yahu (like this:sevincli vien1 hoşgeldin ben sitemizin asi cat56 si blook ) anadoluda ''analıkızlı '' diye bir yemek vardı aklıma o gelsi bencede anneyi kontrol et yardım et sev anneni beni tanıyosun cat56 ben ehheeh |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:51 PM. |