09-07-2008, 05:01 PM
|
#14 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 0
39 Mesajinıza toplam 101 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: evet bende burdayım Alıntı: zeyneeeep Nickli Üyeden Alıntı
evet hayatımın en umutsuz zamanlarında tanıdım bu sıteyı .....................
dınledıgım muzık ney sesı sevdıgım ıcın dınledım bır sey olacagından degıl sade sevdıgım ıcın oylesıne umutsuzdum dedım ya..........
ama ıcınde kayoldugum ney sesının...bır veya ıkı gun dalgın dalgın dınledım bılgısayara bakarken.......... ve sonrasında bı gun yıne ıcıne dustugum umutsuzluk anlarımda alısverıse gıttım ne alacagımın onemı yokken ICIMDEKI SES BASARABILIRIM DEDI o benım sesımmıydı yoksa bır baskası mıydı bılmıyorum bı uykuda uyanır gıbı kendıme geldım ve tekrarladım bu sesı basarabılırım .basarabılırım .basarabılırım.....................
basardımmı hayır ama halen umudumun oldugunu gordum ve ugrasmaya karar verdım
evet burdayım .......................... | Alıntı: mavera85 Nickli Üyeden Alıntı
merhaba bende kafamın karışık olduğu bir dönemde keşfettim bu siteyi evet müzikler etkili oluo ama sanırım düzenli dinlemek lzm çünkü kafam hala karışık | ikinizde hoşgeldiniz..
güzel değişimler,
güzel paylaşımlar...
__________________ "Şüphesiz kusurlu olan değişmek değildir;önemli olan değişmeden direnmek veya direnmeden değişmek değil, değişerek direnmektir." |
| |