![]() |
ben dün katildim araniza..:-) kiss3 herkese sevgiler, ben yaklasik 6-7 aydir bir duygusal çöküntü yasiyorum ama kendi cabalarimla, ayakta durmaya ve herseyin biraz olsun iyi olacagini düsünmeye calisiyorum. Siteyi dün kesfettim. Yanlis birsey yapmak istemedigim icin, size sormak istiyorum, nasil ilerleyebilirim ve gercekten faydasi var mi..??? en onemlisi de bu. gercekten faydasi var mi..???, cünkü artik birseylerin benim gelisimimde etkin olabilecegini bilmek istiyorum.. |
Ynt: ben dün katildim araniza..:-) merhabalar birgulfazlı hoşgeldin yanımıza evet gerçekten faydası var. telkinleri dinlemeye başla öncelikle. paylaşımları oku. gelişmelerini takip etmek adına da günlük açarsan, başlangıç için bunlar yeter. bende ilk üye olduğumda ne yapacağımı bilmiyordum. yapman gerekenler ilgin dahilinde önüne çıkıyor zaten ark5 sevgiler hismiley |
Ynt: ben dün katildim araniza..:-) Merhaba,birgulfazlı Bende sizin gibi dün keşvettim bu siteyi Benimkisi bir arkadaş tavsiyesiydi Arkadaşıma sordum gayet samimi bir arkadaşım bana sigarayı burakma telkiniyle sigarayı 1 hafta buraktığını söyledi . Fakat sonra telkini kullanmaktan bir şekilde vaz geçtiği için sigaraya başladığını söyledi. Ama altını çizdi gerçekten hayatımda bir takım değişiklikler oldu dedi. Bende biraz merak ve kişisel gelişimlede uraşmayı sevdiğim için Birde bu yolu denemek istedim. Bakalım ne olucak görücez. |
Ynt: ben dün katildim araniza..:-) Merhaba birgulfazlı. Yanımıza hoşgeldin. vien1 Hepimizin ortak amacı bir şeylerden faydalanmak.Umarım sende bir çoğumuz gibi faydasını görürsün. Başlangıç olarak suçluluk+ego telkiniyle başlaman tavsiyedir. http://www.hayatimdegisti.com/forum/...dirici-b255.0/ http://www.hayatimdegisti.com/forum/...gulari-b256.0/ Kafana takılan bir şey olursa bizler yardımcı oluruz. Sevgiler. |
Ynt: ben dün katildim araniza..:-) sevincli vien1 hoşgeldin ben sitemizin asi cat56 si blook |
Ynt: ben dün katildim araniza..:-) hoş geldiniz yanımıza... vien1 güzel paylaşımlar dileriz... thumbsanim sevgiler... hismiley |
Ynt: ben dün katildim araniza..:-) hosgeldin arkadasim aramiza vien1 welcome wilkommen bienvenue ... |
Ynt: ben dün katildim araniza..:-) Selam Aramıza hoşgeldin vien1 Herşey gönlünce olsun kiss3 |
Ynt: ben dün katildim araniza..:-) Merhabalar birgülfazlı. actionsmile Hoşgeldin. vien1 Güzel paylaşımlar... super |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:44 PM. |