Cok sevgili arkadaslarim bu sicacik duygulariniz icin hepinize cok cok tesekkur ederim, Allahim, simdi o bos kutuphanede yanima teker teker ve piril piril melekler gelmeye basladi, kendimi cok mutlu ve iyi hissediyorum, bir Turk marketinden cay ve sucuk bile aldim
cayim demleniyor ve hepiniz bana oturmaya gelecekmissiniz gibi
yim
Bu sitede cok guzel pozitif bir enerji var. Evet cok sevgili Atakan bey hersey icin tesekkur ederiz super Sevgili Tresor, kac yildir Italyada yasiyorsun, sayet benim gibi gec bir yasta gittiysen zor olmali , Allah kolaylik versin. Bende senin gibi cayimi demleyip sitemizde vakit gecirmeye basladim bile. Sevgili Bugle, ben Ankarada yasarken, annemler batikentte yasarlardi da o kisacik mesafe bile bana uzun gelir onlari hep ozlerdim, sik sik ziyarete gitmeye calisirdim ve simdi de kutuplara savruldum.. Suna inaniyorumki, yasamlarimizda neyi kaybetmekten korkarsak veya neyi cok istersek, o, bir sekilde mutlaka deneyim olarak hayatimiza giriyor. Olsun diyorum, anda yasamak onemli, iste simdi sizlerle tanistim ve su kisacik iki satir sevgi ve isik dolu satirlar herseye bedel super super Bir gece toplanip forumda bayrama herzaman varim
Sevgili Etterna cok calisiyorsun galiba, siteye ne zaman girebilirsen iki satircik yazsan o yeter, tum yogunluklarin sevgi ve isigin aydinligi ile hafiflesin. Kendinize iyi bakin arkadaslar. Bu guzel mailler icin tekrar tesekkur ederim.
Sevgi ve Isikla kalin
Ferya