Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Forum > Tanışalım

Uyarılar

TANIŞALIM ARKADAŞLAR

Forum ve Tanışalım TANIŞALIM ARKADAŞLAR Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız merhaba, ben de arkadas tavsiyesiyle sitenize katildim. 1985 dogumluyum universite 3e gectim. istanbul dogumluyum halen istanbulda yasiyorum. mesajlari yukledim su an dinliyorum ve bir sure dinleyecegim. yorumlarimi ve etkilerini de yazarim. herkes kendine iyi baksin. sevgiler...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tanışalım telkin cd indir izle İstanbul Tanışalım nerededir kimdir Tanışalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tanışalım hipnoz Tanışalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tanışalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tanışalım kuantum düşünce kitap haberi

TANIŞALIM ARKADAŞLAR

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05-09-2006, 03:11 PM   #11 (permalink)
Çevirmen

Tesekkür: 0
18 Mesajinıza toplam 105 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
periprensesi is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR

merhaba,
ben de arkadas tavsiyesiyle sitenize katildim. 1985 dogumluyum universite 3e gectim. istanbul dogumluyum halen istanbulda yasiyorum. mesajlari yukledim su an dinliyorum ve bir sure dinleyecegim. yorumlarimi ve etkilerini de yazarim.
herkes kendine iyi baksin.

sevgiler

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

periprensesi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-09-2006, 04:55 PM   #12 (permalink)

1 Mesajina 2 kez İyi ki varsın denildi
as1966 is an unknown quantity at this point

merhaba,

ben bir haftalık yeni bir üyeyim, 40 yaşındayım, özel bir şirkette bilgi işlem müdürü olarak çalışıyorum. Ego, suçluluk duygusu, mutluluk ve kilo verme mp3 lerini ilk günden beri sürekli dinliyorum. Kendimi daha enerjik ama biraz daha sinirli hissediyorum.
Ancak inanılmaz bir iştahsızlık oluştu. Yürüyüş konusunda ise motivasyonum yükseldi.

Yunus sesleri arka plan olarak beni biraz zorluyor. Geceleri eşim bu seslerden rahatsız oluyor. Atakan Bey uygun bir zamanında klasik müzik versiyonlarını oluşturabilirse minnettar kalırım.

Portali oluşturan Atakan Bey'e ve destek veren tüm arkadaşlarımıza sevgi ve saygılarımı iletmek istiyorum.

as1966 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 12-09-2006, 09:01 PM   #13 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez

Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute

Alıntı:
as1966 Nickli Üyeden Alıntı
merhaba,

ben bir haftalık yeni bir üyeyim, 40 yaşındayım, özel bir şirkette bilgi işlem müdürü olarak çalışıyorum. Ego, suçluluk duygusu, mutluluk ve kilo verme mp3 lerini ilk günden beri sürekli dinliyorum. Kendimi daha enerjik ama biraz daha sinirli hissediyorum.
Ancak inanılmaz bir iştahsızlık oluştu. Yürüyüş konusunda ise motivasyonum yükseldi.

Yunus sesleri arka plan olarak beni biraz zorluyor. Geceleri eşim bu seslerden rahatsız oluyor. Atakan Bey uygun bir zamanında klasik müzik versiyonlarını oluşturabilirse minnettar kalırım.

Portali oluşturan Atakan Bey'e ve destek veren tüm arkadaşlarımıza sevgi ve saygılarımı iletmek istiyorum.

Merhabalar;
Hoşgeldiniz,
Kilo verme scriptini dinlediginize göre iştah kesilmesi olumlu.
Sinirlilik hali ise aslında farkındalığın yükselmesidir.Suçluluk mp3'ü sayesinde artık etrafınızda meydanagelen olaylardan dolayi suçu kendinizde aramiyorsunuz.Bunun sonucunda meydana gelen durum tepkilerin net olması hatta zaman zaman sert olması aslında olması gereken bir şey.
Bir süre sonra suçluluk duygusu mp3 ünü daha az dinlerseniz daha iyi olabilir.
Sesi çok açmayınız.Kısık ses olunca uyurken rahatsız etmez.İleride bu konuda bir şeyler yapmayı düşünüyorum....
Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 14-09-2006, 11:33 PM   #14 (permalink)
can

0 Mesajinıza toplam 0 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
can is an unknown quantity at this point
Standart yardım istiyorum

merhaba yeni üyenizim fakat arayıp taramamam rağmen mp3 le ilgili hiçbir şry göremedim nede dinleye bildim nerde bu mp3ler bi inlesem artık yoksas satınmı alıyoruz anlayamadımda bana yardımcı olursanız sevinicem saygılarımla
:)
can isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-09-2006, 03:39 PM   #15 (permalink)

1 Mesajina 2 kez İyi ki varsın denildi
as1966 is an unknown quantity at this point

çok çok teşekkür ederim ilginize...
as1966 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 15-09-2006, 08:07 PM   #16 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez

3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute
Standart Ynt: yardım istiyorum

Alıntı:
can Nickli Üyeden Alıntı
merhaba yeni üyenizim fakat arayıp taramamam rağmen mp3 le ilgili hiçbir şry göremedim nede dinleye bildim nerde bu mp3ler bi inlesem artık yoksas satınmı alıyoruz anlayamadımda bana yardımcı olursanız sevinicem saygılarımla
:)
Merhaba ;
Forumun en üst kisminda rehber bölümü var.Oradsa mp3 ler nerede isimli bir alt başlık bulacaksınız.Tıklayıp ilgili paylasim linklerinden indirebilirsiniz.
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 04-10-2006, 01:35 AM   #17 (permalink)

dunya21 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 15
10 Mesajinıza toplam 61 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
dunya21 is an unknown quantity at this point

merhabalar ben celal 1976 diyarbakır doğumluyum yerel bir gazetede gelel yayın yönetmeniyim ayrıca kendime ait cep telefonu teknik servisim var hayatım değişti sitesinden adresinizi aldım çok beğendim umarım benimde benimde katkılarım olur daha önce ıstanbul sarıyerde aynı işi yapıtordum saygılarmla :D :D
Alt 04-10-2006, 11:16 AM   #18 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez

Merhabalar Celal Bey;
Hoşgeldiniz
Sizinde katkılarınızı bekliyoruzforuma.
Alt 07-10-2006, 01:32 PM   #19 (permalink)

3 Mesajinıza toplam 3 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
AyaSofya is an unknown quantity at this point

Merhaba..
Akrep Kraldan Zayiflama telkini istedigim icin, Akrep Kral in tavsiyesiyle uye oldum bu siteye.
Ayrica bende www.akreportalnet.com da moderatörum.

Telkini indirim, nasil bir sonuc alacagimizi mutlaka paylasacagim sizlerle..

AyaSofya isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 07-10-2006, 03:15 PM   #20 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez

Merhabalar;
Hoşgeldiniz.
Mesajiın içinde 3 kez Akrep kelimesi geçmiş.Bol Akrepli bir mesaj göndermişsiniz wave
Umuyorum ki faydasini görürsünüz.
Günlük kalorinizede dikkat edin....
Bir disiplin oluşturun telkinlerde bu süreci kolaylaştırır.

Bookmarks