Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Forum > Tanışalım

Uyarılar

TANIŞALIM ARKADAŞLAR

Forum ve Tanışalım TANIŞALIM ARKADAŞLAR Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhaba ben Tekirdağ'dan 24 yıllık 1 adet Nagihan.Siteyi sosyal fobi içerikli başka bir sitede bulunan bir üyenin tavsiyesi üzerine ziyaret ettim ve adeta kitlendim ;evet günümüz Türkiyesinde her 4 kişiden 3 ü depresyonda ise ki bu çok yüksek rakamlara tekamül ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tanışalım telkin cd indir izle İstanbul Tanışalım nerededir kimdir Tanışalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tanışalım hipnoz Tanışalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tanışalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tanışalım kuantum düşünce kitap haberi

TANIŞALIM ARKADAŞLAR

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13-12-2006, 06:55 PM   #51 (permalink)

Tesekkür: 0
0 Mesajinıza toplam 0 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nagihancengiz is an unknown quantity at this point
Standart Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR

Merhaba ben Tekirdağ'dan 24 yıllık 1 adet Nagihan.Siteyi sosyal fobi içerikli başka bir sitede bulunan bir üyenin tavsiyesi üzerine ziyaret ettim ve adeta kitlendim ;evet günümüz Türkiyesinde her 4 kişiden 3 ü depresyonda ise ki bu çok yüksek rakamlara tekamül ediyor, böyle bir siteye mutlak suretle ihtiyaç olduğunu düşünüyorum.
ben, medya sektöründe 3 yıl belli bir seviyede spikerlik yaptım , tv sahibi ile aramıza giren idealistliğim işimsen ayrılmama sebep oldu, ve bu durum sonrasında statü kaybı yaşadım , zamanla sosyal fobiye dönüştü, içimdeki yüksek enerji ve potansiyelimi bulunduğum çevrede dışa vuramayışım beni gün geçtikçe yormaya başladı.
öncelikle ego güçlendirici dinleyerek başladım ve dinleme sürecinde , aşırı sorgulama ve yoğun iştah gözlemledim,
şimdi mutluluk telkinlerini dinlemeye başladım , bana verecekleri hakkında bir bilgim yok fakat umutluyum. siteyi hazırlayan ve böylesine insancıl bir yaklaşıma emek harcayan atakan bey'e gönülden minnettarım.
Ve yarının ne getireceğini bilmediğimiz şu yaşamda umarım hepimiz, umut ettiğimiz gibi yaşarız...

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

nagihancengiz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-12-2006, 07:18 PM   #52 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez

Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute

Merhaba Hoşgeldiniz;

Yaşam içerisinde o yada bu şekilde hepmizin güvenimizi kaybettiğimiz durumlar olabiliyor.Önemli olan bu döngüyü tersine çevirebilmek.
Bu anlamda bu sitede olan ve bu döngüyü olumsuzdan olumluya çeviren bir çok arkadaşımız var.

İyi dilekleriniz için teşekkürler..
Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 23-12-2006, 11:38 PM   #53 (permalink)
Teğmen

39 Mesajinıza toplam 154 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
cigdem is an unknown quantity at this point

merhabalar
ben çiğdem. üniverste öğrencisiyim.telkinleri şubat ayından itibaren dinliyordum,çok güzel sonuçlar aldım.yalnız bir müddet ara verdim ve iki gün önce tekrar başladım çünkü telkinli ben ile telkinsiz ben arasında ciddi farklar gördüm. telkinleri dinlediğim zaman zihnimde hiçbir şey olmuyor öyle boş öyle rahat oluyor ki bu duygu herşeye değer bence. daha zonra daha zinde oluyorsunuz.ben dağınık bir insandım telkinlere başladığım ilk zamanlarda içimden birisi odanı da düzelt dedi.sanki bilinçaltın düzenleniyor odanıda görelim gibisinden.size tavsiyem telkinleri dinleyin.
Alt 06-01-2007, 05:05 PM   #54 (permalink)

1 Mesajina 7 kez İyi ki varsın denildi
oz.net is an unknown quantity at this point

merhabalar ben özgür çanakkaleden. öğretmenim. kişisel gelişime ve özellikle bilinçaltı ve trans konularına çok meraklıyım telkinleri bir süredir dinliyorum şu ana kadar pek bir şey değişmedi ama ileride değişeceğine çok inanıyorum. çünkü bilinçaltımız yaşamımızı yöneten otomatik bir pilottur.
oz.net isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-01-2007, 10:30 PM   #55 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez

3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute

Hoşgeldiniz Özgür Bey;
Grubumuzda bir çok öğretmen üyemiz var.Bu sayının artması ve öğretmenlerin kişisel gelişime bu kadar ilgi duymaları sevindirici.
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-01-2007, 01:24 PM   #56 (permalink)

0 Mesajinıza toplam 0 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sevecen is an unknown quantity at this point

merhabalar.ben gülsüm aydemir.sitenize yeni üye oldum.ben, selçuk üniversitesi eğitim fakültesi coğrafya öğretmenliği son sınf öğrencisiyim. site adresini psikoloji portalından aldım.gerçekten güzel bir site olmuş.yalnız, benim bir sorunum var, o da mp3 leri bir türlü indiremiyor olmam.ben de mp3 leri düzenli bir şekilde dinlemek ve etkilerini hissetmek istiyorum.mp3 leri nasıl indireceğim konusunda bilgi verirseniz çok sevinirim.
sevecen isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 13-01-2007, 01:31 PM   #57 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez

merhaba;
Hoşgeldiniz;
Forumun en üst bölümünde Dikkat !!! mP3 leri buradan yükleyebilirsiniz yazıyor.Orada ki linklere giriniz.
Her konu için genelde 3 versiyon var.Klasik new age ney gibi.Bunlardan begendiginizi yukleyiniz.Hepsini yuklemek zorunda degilsiniz.Ancak genelde gece uyyurken ney tercih ediliyor.
Birde link üzerine gelince direk tıkladıgınızda bazı bilgisayarlar otomatik olarak windows media playeri aciyor.
Bunu engellemek icin link üzerinde mausta sağa tıklayıp hedefi farklı kaydet demeniz yeterlidir.
Alt 14-01-2007, 12:22 AM   #58 (permalink)
Teğmen

12 Mesajinıza toplam 43 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
smyrna is an unknown quantity at this point

herkese merhaba.siteye dün üye oldum.dün hemen ego güçlendirici ve suçluluk mp3lerini indirdim ve epeyce dinledim.şimdi yine dinliyorum.buaralar sıkıntılı bir dönem geçiriyorum bir taraftan psikolojik destek alıyorum sitenizinde yararlı olacağını umuyorum.emeği geçen herkese teşekkürler...
smyrna isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 25-01-2007, 03:43 PM   #59 (permalink)
Üsteğmen

111 Mesajinıza toplam 419 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
skorpy is an unknown quantity at this point
Standart TANIŞALIM ARKADAŞLAR

ben skorpy evliyim 2 kızım var biri 4 biri 1.5 yaşında 34 yaşındayım mesleğim fotoğrafcılık
burda sizlerle olmaktan dolayı mutluyum amacım daha iyi daha huzurlu ve mutlu olmak
dileğim bütün insanların mutlu olması
Alt 27-01-2007, 09:18 PM   #60 (permalink)

6 Mesajinıza toplam 30 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
denizzined is an unknown quantity at this point
Standart TANIŞALIM ARKADAŞLAR

Ne güzel.Allah bağışlasın.Heğimizin dileği aynıdır zaten mutlu olmak mutlu insanlar görmek.

Adım Deniz.İstanbulda yaşıyorum.Denizcilik bölümü mezunuyum.Stajer Kaptan diyebiliriz şimdilik.: )Mezun olduktan sonra deniz için gerekli sertfika ve ehliyetleri almak için bazı eğitimler gördüm ve ehliyetlerimide aldım.Son kalan bir ehliyet için Sınav tarihini bekliyorum.Ondan sonra açık denizler beni bekliyor olacak.Sınav tarihlerine kadarda karadayım.Site konusu ile ilgili şeylerle uzun seneler çok ilgili olduğum için nette şans eseri buldum siteyi.Bulduğum için ve burada olduğum içinde mutluyum.Amacım:Mutlu olmak ve herkesin mutlu olması ve mutlu insanları birarada görmek.

Site yapımcılarına tekrar teşşekürler.
denizzined isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks