Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Forum > Tanışalım

Uyarılar

TANIŞALIM ARKADAŞLAR

Forum ve Tanışalım TANIŞALIM ARKADAŞLAR Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Hoşgeldin didem umarım seyredebiliyorsunduır....

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tanışalım telkin cd indir izle İstanbul Tanışalım nerededir kimdir Tanışalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tanışalım hipnoz Tanışalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tanışalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tanışalım kuantum düşünce kitap haberi

TANIŞALIM ARKADAŞLAR

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 17-06-2007, 10:47 PM   #141 (permalink)
BURCU GELEGEN
Guest

Standart Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR

Hoşgeldin didem umarım seyredebiliyorsunduır.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

Alt 18-06-2007, 08:42 AM   #142 (permalink)

Tesekkür: 0
1 Mesaja İyi ki varsın denildi
didem1989 is an unknown quantity at this point

Hoşbulduk hayır izleyemedim bi de benim indirdiğim dosya winrarda 18,919 kb görünüyor acaba yanlış mı oldu indirip izleyen varsa yardımcı olabilir mi dusun
kendinize iyi bakın
didem1989 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-06-2007, 10:10 AM   #143 (permalink)
Administrators
Atakan Sönmez

Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
hayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond reputehayatimdegisti has a reputation beyond repute

Alıntı:
didem1989 Nickli Üyeden Alıntı
Hoşbulduk hayır izleyemedim bi de benim indirdiğim dosya winrarda 18,919 kb görünüyor acaba yanlış mı oldu indirip izleyen varsa yardımcı olabilir mi dusun
kendinize iyi bakın
Dosyayi rapid linkinden tekrar indirin.Eksik indirildiği için çalişmiyordur...
Dinledikten sonra etkiler ile ilgili anketlere bu linkten katilin.
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...-anketlerimiz/
hayatimdegisti isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-06-2007, 10:15 AM   #144 (permalink)
BURCU GELEGEN
Guest

Arkadaşlar secret filmini cd yaptım ve izlenebilmesi için içine programda yüklendi sorun yaşayan arkadaşlar için bu cd çoğaltıp kargo yapabilirim ama karşı ödemeli olarak ancak gönderebilirim. özelime yazabilirsiniz.
Alt 18-06-2007, 11:10 PM   #145 (permalink)
Teğmen

flower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 16
26 Mesajinıza toplam 132 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
flower is an unknown quantity at this point

herkese benden de merhaba,
bu siteyle çok ilginç bir şekilde tanıştım, bir gün hiç tanımadığım birinden siteyi tanıtan bir mail aldım, normalde hiiiç yapmadığım bir şey olduğu halde
maili açtım ve siteye yönlendim,biraz inceledim ve işte buradayım,
aslında uzun zamandır bilinçaltının gücü, çekim yasası, evrenin işleyişi gibi konularla ilgileniyor ve hayatıma da uyarlamaya çalışıyorum ama çok başarılı olduğum söylenemez çünkü olumsuz düşüncelerden bir türlü kendimi soyutlamayı ve olumluya odaklanmayı başaramıyorum,
1972 doğumluyum ve doktorum, belki de işim gereği önce en kötü olasılığı düşünmeye yöneliyorum,
bu açıdan ritmler ardına gizlenmiş telkinlerin olumsuz düşüncelerin etkisini en aza indireceğini umuyorum,
birkaç script indirdim ve dinlemeye başladım, bendeki etkisini merakla bekliyorum, kendimdeki değişimlerin farkına vardıkça sizinle de paylaşmayı düşünüyorum,sadece bir şey aklıma takıldı işitme güçlüğü yaşayanlar için ritmler arkasına gizlenmiş sözlerin frekansını ayarlamak gerekir mi acaba?
bu sitenin oluşturulmasında emeği geçen herkese ve tabi en başta Atakan bey size sonsuz teşekkürler
flower isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-06-2007, 11:47 PM   #146 (permalink)
Teğmen

gulenyuzum - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2
38 Mesajinıza toplam 113 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
gulenyuzum is an unknown quantity at this point

hosgeldin doktor valla buna cok sevindim bi doktorumuz oldu degisim haberlerini bekliyoruz
gulenyuzum isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-06-2007, 12:04 AM   #147 (permalink)
25emel
Guest

Standart Ynt: burukluk

Alıntı:
lerzan Nickli Üyeden Alıntı
hersey harika gelgelelim icim burukumsu ..lale gelse geccek gibi.. hep olur bir sebep bulur icim boyle iste..alistim ama
sukur diorum her geceye her sabaha..hadi bakalim geceyi kapattim sabah sevgilerde guleryuzlerde bulusmaya..
merak etmee yarına buradadır kesin bak! üzülme lerzanım vallaha bak 44
bu arda hoşgeldiniz arkadaşlar! biz bir arkadaşımızı arıyoruz da siz keyfinize bakın 44 ilginizi çekecek güzel paylaşımlar dolu site sık sık görüşecez nede olsa artık 44
Alt 19-06-2007, 10:08 AM   #148 (permalink)
BURCU GELEGEN
Guest

Sevgili Flower aramıza hoş geldin bende aynı şekilde site ile tanıştım ve şu an 1 ay olmasına rağmen harikayım. Sizin gibi bilgiler elimde ama uygulamak dersen sıfırdı inanın bu sitede herşey istediğiniz gibi olack bizlerin birbirimize verdiği güç ile uygulamak çok kolaylaşıyor. Değişimlerinizi bekliyoruz.
Alt 19-06-2007, 09:24 PM   #149 (permalink)
Teğmen

flower - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 16
26 Mesajinıza toplam 132 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
flower is an unknown quantity at this point

sıcak ve içten karşılamalarınız çok teşekkürler,
ne çok ortak noktamız varmış meğer, bu site virüs gibi arkadaşlar ve kesinlikle bana da bulaştı,
hepimize hayırlı olur inşallah diycem ama buralarda daha fazla vakit geçirirsem sanırım tez projemi asla tamamlayamayacağım,
sanırım bu durumda evrenin pozitif enerjisinden danışman hocamı da haberdar etmem gerekecek ,
yoksa hepiniz ruhuma fatiha okursunuz artık!!!
flower isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-06-2007, 11:08 PM   #150 (permalink)
BURCU GELEGEN
Guest

Burada çoğu arkadaşımız yoğun çalışmakta kimsi öğrenci ve sınavlar diğerlerimiz çalışmakta ve inanın burada olmak için vakit ayırabiliyorum hiçbirşeyi ertelemeden sizde burada bizimle olacağınızdan eminim hiçbirşey raslantı değildir.

Bookmarks