18-06-2007, 11:10 PM
|
#145 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 16
26 Mesajinıza toplam 132 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: TANIŞALIM ARKADAŞLAR herkese benden de merhaba,
bu siteyle çok ilginç bir şekilde tanıştım, bir gün hiç tanımadığım birinden siteyi tanıtan bir mail aldım, normalde hiiiç yapmadığım bir şey olduğu halde
maili açtım ve siteye yönlendim,biraz inceledim ve işte buradayım,
aslında uzun zamandır bilinçaltının gücü, çekim yasası, evrenin işleyişi gibi konularla ilgileniyor ve hayatıma da uyarlamaya çalışıyorum ama çok başarılı olduğum söylenemez çünkü olumsuz düşüncelerden bir türlü kendimi soyutlamayı ve olumluya odaklanmayı başaramıyorum,
1972 doğumluyum ve doktorum, belki de işim gereği önce en kötü olasılığı düşünmeye yöneliyorum,
bu açıdan ritmler ardına gizlenmiş telkinlerin olumsuz düşüncelerin etkisini en aza indireceğini umuyorum,
birkaç script indirdim ve dinlemeye başladım, bendeki etkisini merakla bekliyorum, kendimdeki değişimlerin farkına vardıkça sizinle de paylaşmayı düşünüyorum,sadece bir şey aklıma takıldı işitme güçlüğü yaşayanlar için ritmler arkasına gizlenmiş sözlerin frekansını ayarlamak gerekir mi acaba?
bu sitenin oluşturulmasında emeği geçen herkese ve tabi en başta Atakan bey size sonsuz teşekkürler |
| |