Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/)
-   -   Herkese Merhaba (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/13015-herkese-merhaba.html)

btlcm 28-08-2008 07:22 PM

Herkese Merhaba

merhaba herkese;
epey oldu üye olalı siteyi inceledim ancak pek katılımcı olduğum söylenemez. telkin mp3lerini indirdim ve dinlemekten keyif de alıyorum ama devamlılığını sağlayamıyorum. bende bişeyler eksik ama tespit edemiyorum. değişim için azim duygularımı nasıl uyandırabilirim. başıma aksi bişeyler gelip kafama dank etmeden yapamazmısın diye kızıyorum kendime. içsel konuşmalarım çok fazla ama içimle pek anlaşamıyorum genelde üzüyor beni. hayatım durağan ama sanki büyük bir üzüntüm var gibi duruyorum. bitkinlik ve halsizlik durumu hakim. neşeliyim ama çok yüzeysel sadece arkadaş ortamımda böyleyim. yalnızken kendimi neşeli hissetmiyorum. tecrübelerinize dayananarak bana ne dersiniz. tavsiyeleriniz üzerinde değişim sürecime başlamak istiyorum. yani birinin sırtıma elini koyup hadi betül demesine ihtiyacım var.

cedrus48 28-08-2008 08:00 PM

Ynt: Herkese Merhaba

sevgili betül forumumuza hoşgeldin vien1 katılım kararına da inan çok sevindim burası inan bir aile gibi oldu bizlerde bu ailenin birer fertleri hepimiz birbirimizin sorunlarıyla üzüntüleriyle dertleniyor sevinçleriyle mutlu oluyoruz sende olan sıkıntılar inan çok ama çok fazlası bende mevcuttu bende bir düşün panikatak vardı depresyon vardı sosyal fobi vardı manik depresif vardı hayata küskündüm dediğin gibi kendimi bitkin ve halsiz hissediyordum bende sen gibi yalnızken neşesiz mutsuz hissediyorum sanki çok büyük bir üzüntüye uğramış gibiydim ama bu siteyle tanışalı teljkinleri dinlemeye ve buradaki dostlarla tanışıp sohbet edeliden beri bu sorunlarım tükendi kalmadı adeta ben yenilendim bambaşka birisi oldum sana tavsiyem telkinlere devam et

btlcm 28-08-2008 08:14 PM

o kadar çok şey saymışsınız ki inanın halime şükrettim:) telkinlere devam o halde...

cedrus48 28-08-2008 08:19 PM

Aman sakın vazgeçmeyin ilk güler çok canım sıkıldı başım ağrıdı dinlemek istemedim ama sabrettim ve bu sabrın meyvelerini topluyorum çok şükür sende sabredip devam edersen kendinde çok kısa zamanda büyük değişiklikler olduğunu göreceksin

btlcm 28-08-2008 08:25 PM

kulaklıkla yada açıktan dinlemem fark edermi peki? gün içinde o kadar uzun dinleyemem ama geceleri dinlemeye gayret edicem.

cedrus48 28-08-2008 08:27 PM

Farketmez ama geceleri uykudayken daha fazla etkili

sanemce 29-08-2008 02:18 PM

merhaba betül
hoşgeldin yanımıza.. güzel haberlerini bekliyoruz super

pisimbat 29-08-2008 08:52 PM

sevincli vien1 hoşgeldin ben sitemizin asi cat56 si blook

btlcm 30-08-2008 12:51 PM

gerçekten hoşbuldum.artık geceleri dinliyorum. insan siteye girince bile pozitifleşiyor. oluşan değişikliklerden haberdar edicem sizleri. büyük bir heyecanla bekliyorum bende...

yeni bir hayat 30-08-2008 01:56 PM

Merhaba Betül; hismiley

Aramıza hoşgeldin vien1

Telkinleri dinlerken sürekliliğe dikkat etmeni tavsiye ederim. Nasıl dinlemen gerektiğini rehber bölümünden incelemişsindir.Listende mutlaka "erteleme telkini" olsun. Devamlı olmana çok yardımcı olacaktır. Çünkü bu hastalık (ben hastalık olarak kabul ediyorum,çünkü bizden çok şey götürüyor) bende de vardı. Artık daha disiplinli olmaya alışıyorum .Bu çok güzel bir duygu..

Mutlu haberlerini bekliyorum. Sevgiler... actionsmile

WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:46 PM.