![]() |
Ynt: Hatırladım da bana da kimse hoşgeldin demediiiiiiii Hoş geldiniz burası öğrenmek isteyen herkesin yeri ve ofisi yalnızlık çekmezsiniz.Sevgiyle kalın............. |
Ynt: Hatırladım da bana da kimse hoşgeldin demediiiiiiii Hoşbulduk arkadaşlar, aranızda olmak çok mutluluk verici... happy6 |
Ynt: Hatırladım da bana da kimse hoşgeldin demediiiiiiii Alıntı:
|
Ynt: Hatırladım da bana da kimse hoşgeldin demediiiiiiii vien1 vien1 sınırsız mavi herşey gönlünce olsun değişimlerini bekliyoruz |
Ynt: Hatırladım da bana da kimse hoşgeldin demediiiiiiii Hoşgeldin sen de sınırsızmavi. demek sen de yeniydin. paylaşımlarda görüşmek üzere... |
Ynt: Hatırladım da bana da kimse hoşgeldin demediiiiiiii sizin nezdinizde her hoşgelmişsin diyemediklerimle beraber topluca hoşgeldik hayatım değişti ailesiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, radyomuzda hoşgeldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, hepinize çalıyorum, nostaljik nostaljik enstrümantal, k8908 smiliyface uy897 25889 guitar f678h smileydance |
Ynt: Hatırladım da bana da kimse hoşgeldin demediiiiiiii radyonun çaldığını yeni farkettim ttli3 bu müziklerin de bir anlamı var mı? bi de bu yayın süreklimi olacak? |
Ynt: Hatırladım da bana da kimse hoşgeldin demediiiiiiii bunlar sadece şarkı. nurhanza arkadaşımızın çalmış olduğu parçalar. telkinlerde arada çalınıyor. sapkal89 dj arkadaşlarımızdan isteyen yayna giriyor. sürekli değil ama şu sıralar boş ta kalmaz. |
Ynt: Hatırladım da bana da kimse hoşgeldin demediiiiiiii ilk açtığımda hiç duymadığım bi şarkı çalıyordu artık her şarkının altında bir telkin yatıyor sanıyorum ttli3 paranoyak oldum. bundan sonra sesi de açıcam anlaşılan. |
Ynt: Hatırladım da bana da kimse hoşgeldin demediiiiiiii İşte bende hoşgeldin diyorum. happy6 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:51 PM. |