![]() |
tanışma Merhaba bir süredir sitede izleyici olarak dolaştım.Tek kelimeyle mükemmel. Bu site bana mutluluk veriyo.Telkinlere başlayalı 5 gün oldu.Yan etkileri iç sıkıntısı ve iştah acılması.Ama sonuna kadar devam.Siteyle tanışmadan önce çekim yasası , kuantum düşünce, bilinç altıyla ilgili sürekli araştırma yapıyo kitaplar okuyodum.Bi arkadaşıma bilinç altımdaki blokları nasıl açabilirim acaba diye dert yanıyodum.Oda bana iste sana yol açılır.Ve birkaç gün sonra sizin sitenizle karsılaştım.Çok mutluyum sizlerle birlikte olduguma.Sitede emegi geçen herkezin eline ve yüregine saglık.Sevgiyle kalın. mlk34 |
Ynt: tanışma Merhaba H.e.m.r.a.z; hismiley Hoşgeldin yanımıza.. vien1 Aradığın herşeyi burada fazlasıyle bulabilirsin.. Mutlu paylaşımlar diliyorum... kiss3 |
Ynt: tanışma |
Ynt: tanışma vien1 aramıza hoşgeldiniz vien1 güzel paylaşımlar kiss3 kiss3 kiss3 |
Ynt: tanışma hoşgeldin aramıza smiliyface güzel paylaşımlar vien1 |
Ynt: tanışma sevincli vien1 hoşgldin ben sitemizin asi blook hırçın blook cat56 si dusun |
Ynt: tanışma hoşgeldiniz yanımıza.... vien1 güzel paylaşımlar dilerim... blissy sevgiler... hismiley |
Ynt: tanışma hoşgeldiniz smiliyface mutlu paylaşımlar diliyorum. sevincli blok çalışmlarınızda başarılar. fakat değişimlerden haberdar etmeyi unutmayın sapkal89 |
Ynt: tanışma Selam Aramıza hoşgeldin vien1 Herşey gönlünce olsun kiss3 |
Ynt: tanışma happy6 Hoşgeldin h.e.m.r.a.z herşey gönlünce olsun s456 |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:03 AM. |