![]() |
belki aranızdan biri bana yardımcı olur... arkadaşlar buraya bunu yazmam ve yardım istemem ne kadar uygun bilmiyorum yanlış bişey yapıyo isem lütfen uyarın...bende özel bi desen çizme kabiliyeti var gerçekten güzel desenler çiziyorum herkesde bunu değerlendirmem gerektiğini söylüyo ve artık bende bunu çok istiyorum iki yıllık tezhip eğitimim var ama bu konuda başka özel bi eğitim almadım.biçok yerde değerlendirebileceğim desenler bununla ilgili bana fikren yada fiilen yardım edebilecek birilerine ihtiyacım var burasıda çok güzel ve düzeyli bi site belki aranızda bu işlerle uğraşan yada fikirleriyle beni yönlendirecek biri olabilir. b456..okumadığım için desinatör olamam ama belki bi desinatörün altında ona desen vererek yardımcı olablirim...eskiden dövmecilik yapmamı isterlerdi ama artık mumkun değil... 4897 şimdiden ilgilenen bütün arkadaşlara teşekkür ederim... kiss3 |
Ynt: belki aranızdan biri bana yardımcı olur... bu konuda yardımcı olacak ve yardımcı olabilecek bir arkadaşımız mutlaka çıkar canım sende araştırma yap bu konu hakkında hoşgeldin ben sitemizin asi jırçın cat56 si blook |
Ynt: belki aranızdan biri bana yardımcı olur... umarım olur bende olabilecek heryere mailler atıyorum kendmce araştırıyorum...en çok istediğim şey bu özelliğimi değerlendirebilmek...moraliniz için sağolun |
Ynt: belki aranızdan biri bana yardımcı olur... Aramıza Hoşgeldiniz... super |
Ynt: belki aranızdan biri bana yardımcı olur... hoşbulduk teşekkürler thumbsanim |
Ynt: belki aranızdan biri bana yardımcı olur... bana yardımcı olabilecek kimse yokmu yani... 88a |
Ynt: belki aranızdan biri bana yardımcı olur... desen konusunda tanınmış firmalar örneğin taç, desen yarışmaları yapıyorlar. bu tür yarışmalara katılıp, dereceye girerek kendini tanıtırsan iş bulmakta zorlanacağını hiç sanmıyorum. birden aklıma geldi naçizane fikrim sadece. faydalı olu mu bilmem ki? dusun |
Ynt: belki aranızdan biri bana yardımcı olur... Alıntı:
önce bir hayal edin bakalım, gerçekten bu işte çalışmayı isterseniz, eminim karşınıza bir fırsat çıkacaktır, sevgiler |
Ynt: belki aranızdan biri bana yardımcı olur... ikinizede teşekkürler arkadaşlar bu taç yarışmasını araştıracağım ve hiç umutsuz değilim enınde sonunda bunu bi şekilde değerlendireceğim ama zamanı var heralde pes etmek yok super işte böyle fikirlere ihtiyacım var tekrar tekrar sağolun |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:26 PM. |