![]() |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Alıntı:
sizin cat56 evin yolunu bulmuş artık kaçsada geri gelir merak etmeyin ama dikkatli olun sokakta ezilir :( kapı pencereye sineklik teli takın vallaa |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz slm pisi pisi .. hoşbuldumm |
renkli bir katılım sevincli sefa geldin mııırrrrrrrr |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Selamlar. İlk defa böyle harika bir site, site yönetimi ve müthiş paylaşımlarla karşılaştım.ooo67 Emeği geçenlere gönülden teşekürler.alk78 İçimi kemiren bazı düşüncelerim de yok değil, ama haksız çıkmayı ümit ediyorum.12389 Verimli, mutlu günler diliyorum. |
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz krz56 herkese benden kocaman selamlar... böyle bir sitenin varlığından haber verdiği için ilk önce arkadaşıma bir teşekkür edeyim dedim. Ve sonra da sizlere... kolay gelsin..u859 iyi çalışmalar.... |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhabalar,bana,sizden bahsettiler merak ettim. konular güzel |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz herkese merhaba ben de yeni katıldım buraya kuantumla tanıştıktan sonra oldu bunlar. ihtiyacımız vardı belki tüm insanlığın ihtiyacı var. inşallah zaman içinde herkese bulaşır. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz birşey de sormak istiyorum suçluluk kendine güven ego ve diğerleri karışık dinlenebiliyormu. sevgiler |
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:03 AM. |