02-06-2009, 06:31 PM
|
#120 (permalink)
|
Paşa Site Kedisi
Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Alıntı: hayatağacı Nickli Üyeden Alıntı
herkese benden kocaman selamlar...
böyle bir sitenin varlığından haber verdiği için ilk önce arkadaşıma bir teşekkür edeyim dedim. Ve sonra da sizlere...
kolay gelsin.. iyi çalışmalar.... | hoş geldiniz kocaman miyawlar site sinden Alıntı: hipertansiyon Nickli Üyeden Alıntı
merhabalar,bana,sizden bahsettiler merak ettim. konular güzel | hoş geldin konular güzel ben güzel bir yim sizde güzelsi,nizki burda buluştuk Alıntı: newlife1968 Nickli Üyeden Alıntı
herkese merhaba ben de yeni katıldım buraya kuantumla tanıştıktan sonra oldu bunlar. ihtiyacımız vardı belki tüm insanlığın ihtiyacı var. inşallah zaman içinde herkese bulaşır. | vallahi siteye üye olanlar doğru yerde olduklarının farkındalar bu çok güzel umarız herkes bir gün hayatım değiştiye üye olur Alıntı: newlife1968 Nickli Üyeden Alıntı
birşey de sormak istiyorum suçluluk kendine güven ego ve diğerleri karışık dinlenebiliyormu. sevgiler | ana sayfamızda sorduğunuz soruya yanıt bulacağınız bölmümüz vardır nasıl dinlerim kısmı yanılmıyorsam eğer bulamnzsanız diğer adminlere sorarsanız özelden size yardım ederler iyi günler
__________________ asi,hırçın,hür,asabi,küstah |
| |