![]() |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Çekirdek inanç olabilir.Geçmişten kalan bazı travmalar olabilir ya da kendinizi beyninizde bir şekilde "eksik" olarak nitelendiriyor olabilirsiniz. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz slm ben yeni katıldım |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Alıntı:
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhaba bu aralar sitedekiler pek aktif değil mi? Ben aranıza yeni katıldım hepinize sevgiler :) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Hoşgeldin. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Selam evet uzun bir zaman yazamadım ...o kadar yoğunum ki bazen ben bile bana yetişemiyorum Aslında çoğu telkini dinledim ama bir hayli zaman oldu . Yeniden dinleme ihtiyacı duyuyorum. Nasıl başlamalı bilemedim. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhaba öncelikle böyle yararlı bir site kurduğunuz için sizlere çok teşekkür ederim ancak bu kadar geç keşfettiğim için de kendime kızıyorum. daha çok içeriklerden, telkin cdlerinden ve yazılardan faydalanmak için üye oldum. sanırım benim şu anlık paylaşabileceğim pek güzel şeyler yok. umarım bu sayesinde benim de hayatımda bir şeyler değişir ve burada aktarma şansı elde ederim. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Herkese selamlar |
|
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:02 PM. |