![]() |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz tünaydın herkese zıhımı giydim savşa hazırım ehh ne gelirse gelsin artık sevincli http://img188.imageshack.us/img188/5530/valyekedi.jpg |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Hoşbulduk pisimbat seninle tanıştığıma memnun oldumk8908sevinclimp3'leri bir türlü indiremedik. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz O0 merhabalar ben sizin eski üyenizim fakat nickimi unuttumt678t678 tekrardan siteye girmek için bat678şka nick kullandımm.rithmonans cd'leri çok iyi .memnunum.blissyblissyblissyblissyblissy |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhaba pisimbat,bende hoşbuldum sitenize:D çok güzel bir site okudukça hem istediğim enerjiyi alabiliyorum hem de bilgileniyorum,bu güzel paylaşımlar içinde herkese teşekkür ediyorum=) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Hoşbulduk. Teşekkürler956k |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz hepinize selamun aleyküm. vizyon ve hedef eksikliği en büyük suçumuz tembellik de bilgisizlikte bundan kaynaklıyor kişisel gelişim ve motivasyonla devamlı olarak umudumuzu diri tutmalıyız.herkes en yakınından başlayarak çevresindeki insanları geliştirmeli umut aşılamalı.budemek istediğimi anlamak isteyen de beyaz zambaklar ülkesinde adlı kitabı okumalı. insanların en hayırlısı insanlığa en faydalısıdır diyerek tekrardan selamun aleykü m |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhaba,siteniz çok güzel pek memnun oldum. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhaba aranıza yeni katıldım herkeze sevgiler |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz dostlukları insanlara ders olsun pisimbatımactionsmilehttp://www.kaliteliresimler.com/data...urmaz_diye.jpg |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz bnde h. buLdm . D çok hoşuma gidio herkz pozitf |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 04:59 PM. |