site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz
Forum ve Tanışalım site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız merhabalar bende buradayım siteniz çok güzel ve özel şimdi değişime hazırım kolay gelsin...
ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tanışalım telkin cd indir izle İstanbul Tanışalım nerededir kimdir Tanışalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tanışalım hipnoz Tanışalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tanışalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tanışalım kuantum düşünce kitap haberi
27Likes | |
|
08-09-2009, 10:13 AM
|
#281 (permalink)
|
Tesekkür: 4
9 Mesajinıza toplam 36 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhabalar bende buradayım siteniz çok güzel ve özel şimdi değişime hazırım kolay gelsin Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir? Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz. Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım? Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.
25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz. |
| |
08-09-2009, 10:42 AM
|
#282 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 0
3 Mesajinıza toplam 15 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhabalar herkese....
Bu sabah gözümü açtığımda nasıl oldu bilemiyorum bu siteyi keşfettim.içime bi huzur doldu dıyebılırım.zor zamanlar geçiriyorum.Ama hepsini aşıcam sanırım isteklerimizi çok takıntı haline gtirmeden akışına bırakmalıyız.ve ben bu akış süresi içinde kendi kendimin farkına varmak ,bir uyanış içerisine girmek istiyorum...
doğru bir başlangıçtayım ,mutluyum. |
| |
09-09-2009, 12:06 AM
|
#283 (permalink)
|
Teğmen
1 Mesajina 3 kez İyi ki varsın denildi
| Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhaba herkese...sevgiyle kalınnn |
| |
09-09-2009, 12:36 AM
|
#285 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 1
1 Mesaja İyi ki varsın denildi
| Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Herkese MERHABA....:) :) :) |
| |
10-09-2009, 03:07 PM
|
#286 (permalink)
|
Teğmen
2 Mesajinıza toplam 2 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz selam arkadaşlar |
| |
12-09-2009, 01:25 AM
|
#287 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 164
11 Mesajinıza toplam 50 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhaba :))) Gülen yüzünüz hiç solmasın :)) |
| |
12-09-2009, 02:26 AM
|
#288 (permalink)
|
Teğmen
1 Mesaja İyi ki varsın denildi
| Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz mraba..ben 27 yaşında erken menpoza girdim ne yapılabilir ...bu şekilde iyileşen var mı..bir sorayım dedim |
| |
14-09-2009, 04:56 AM
|
#289 (permalink)
|
Teğmen
2 Mesajinıza toplam 6 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhaba,
yeni üye ben:)
"oooo olağanüstü bişey buuuu" filan demedim, hiç şaşırmadım... çünkü bilinci ve bilinç altını disiplin altına almak ve telkin herşeyin özü; son derece doğal, doğru ve güzel yöntemler bunlar. Biraz geç keşfedildi o kadar. Epey emek var sitede, ellerinize yüreğinize sağlık.
Müzikleri indirmek zorluyor sadece, ama azimliyim, belki bir hayırsever de müzik dosyalarını yollar ya da elimin altına itiverir belki? Arayıp buluyorum ama html çıkıyor:P
sevgi ve şükranla
Gülay |
| |
14-09-2009, 11:48 AM
|
#290 (permalink)
|
Paşa Site Kedisi
Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz tüm arkadaşlar hoş ve sefa geldiler aslında herkese tek tek yanıt veririm ama şu an ankarada kontrollerim için bulunmaktayım ehh mübarek ramazanda toplu iftar oluyorsa bende toplu cevap yazıyorum umarım hoş kasrşılarsınız dönüşte görüşmek üzere mmauww Alıntı: librarian Nickli Üyeden Alıntı
Ben de aranızdayım... | Alıntı: blue jaloon Nickli Üyeden Alıntı
hosgeldin mutlu paylasimlar | Alıntı: pasttense Nickli Üyeden Alıntı
merhaba pisicik , kedi seven biri olarak ilk bi pisicikle karşılaşma çok hoş | Alıntı: canel Nickli Üyeden Alıntı
herkese selam
ben bugun tekrar uye olmak zorunda kaldım neden ki. üyeliğim silinmiş mi yoksa yedeklemedemi bir problem var yine arkadaşlar. | Alıntı: pembe mutluluk Nickli Üyeden Alıntı
Herkese merhaba.siteyi tesadüfen keşfettim.iyikide bulmuşum.değişmek isteyen,kişisel gelişim sürecine giren herkese tavsiye edeceğim.bu arada kişisel gelişim kitapları okuyorum ve hergün olumlamalar yapıyorum.buradan indirdiğim telkin cd leri dinliyorum.allahın izniyle bütün olumlu enerjimi hayallerimi ve isteklerimi gerçekleştirmek için seçiyorum.
aynı noktaya bakan kişilerle birlikte olmak beni mutlu etti.artık her gün burdayım.hepinizi çok seviyorum. | Alıntı: pembe mutluluk Nickli Üyeden Alıntı
canel ne tesadüf ben de yeniden üyelik almak zorunda kaldım.şifremi girerken bi sorun çıktı kabul etmedi.pamukkale20 daha önceki nicimdi. | Alıntı: kirazz Nickli Üyeden Alıntı
çok hoşbulduk=) siteniz gerçekten çok güzel hep böyle devam etmesi dileğiyle.. | Alıntı: ALMULA_34 Nickli Üyeden Alıntı
sitenize yeni üye oldum..ama neşeli halniz gözümden kaçmadı...bolşans minik kedi:) | Alıntı: dilek1980 Nickli Üyeden Alıntı
merhabalar herkese....
Bu sabah gözümü açtığımda nasıl oldu bilemiyorum bu siteyi keşfettim.içime bi huzur doldu dıyebılırım.zor zamanlar geçiriyorum.Ama hepsini aşıcam sanırım isteklerimizi çok takıntı haline gtirmeden akışına bırakmalıyız.ve ben bu akış süresi içinde kendi kendimin farkına varmak ,bir uyanış içerisine girmek istiyorum...
doğru bir başlangıçtayım ,mutluyum. | Alıntı: penyez Nickli Üyeden Alıntı
merhaba herkese...sevgiyle kalınnn | Alıntı: rüzgârın kızı Nickli Üyeden Alıntı
hepiniz hoşgeldiniz | Alıntı: Elif Bora Nickli Üyeden Alıntı
Herkese MERHABA....:) :) :) | Alıntı: perdavin Nickli Üyeden Alıntı
selam arkadaşlar | Alıntı: Atakan06 Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba :))) Gülen yüzünüz hiç solmasın :)) | Alıntı: cobank Nickli Üyeden Alıntı
mraba..ben 27 yaşında erken menpoza girdim ne yapılabilir ...bu şekilde iyileşen var mı..bir sorayım dedim | Alıntı: egulaydan Nickli Üyeden Alıntı
merhaba,
yeni üye ben:)
"oooo olağanüstü bişey buuuu" filan demedim, hiç şaşırmadım... çünkü bilinci ve bilinç altını disiplin altına almak ve telkin herşeyin özü; son derece doğal, doğru ve güzel yöntemler bunlar. Biraz geç keşfedildi o kadar. Epey emek var sitede, ellerinize yüreğinize sağlık.
Müzikleri indirmek zorluyor sadece, ama azimliyim, belki bir hayırsever de müzik dosyalarını yollar ya da elimin altına itiverir belki? Arayıp buluyorum ama html çıkıyor:P
sevgi ve şükranla
Gülay |
__________________ asi,hırçın,hür,asabi,küstah |
| |
| |