Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/)
-   -   site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/227259-site-kedinize-ugramadan-gecmeyin-hos-ve-sefa-geldiniz.html)

sewgi 30-03-2009 12:19 AM

Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz

bende yeni katıldım aranıza hoşbuldum

pisimbat 30-03-2009 12:47 AM

Alıntı:

sewgi Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 337796)
bende yeni katıldım aranıza hoşbuldum

sefa geldin sevincliben site girişine pusu kurmuş sitemizin cat56 si dünya üzerinde bir cat56 ye sahip olan tek ve harika bir siteye üye pşman çok güzel paylaşımlarınızı bekliyoruz

gökyüzü26 06-04-2009 11:38 AM

merhaba pisimbat, hoşbuldum, çok hoş buldum bu siteyi iyi ki geldim :)))

pisimbat 07-04-2009 02:16 PM

Alıntı:

gökyüzü26 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 354342)
merhaba pisimbat, hoşbuldum, çok hoş buldum bu siteyi iyi ki geldim :)))

tabiki bazen hayatımızda farkına varmadan aldığımız kararlar sonucu iyi şeylere vesile olur tıpkı bizim sitemiz gibi .
hoş ve sefa geldin sevincli

adana2 07-04-2009 11:39 PM

merhaba , hayata karşı tüm güvenimi kaybettiğim ,kendimi yalnız hissettiğim şu günlerde karşıma tesadüf eseri çıktınız.telkinleri dinlemeye bu gece başlıyorum.Kendimi mutlu hissetmek istiyorum umarım faydasını görürüm.Sizden ayrıca bir ricam olucak new age versiyonlarını indirmek istiyorum fakat başaramadım yardımcı olurmusunuz?

pisimbat 08-04-2009 12:39 AM

Alıntı:

adana2 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 369979)
merhaba , hayata karşı tüm güvenimi kaybettiğim ,kendimi yalnız hissettiğim şu günlerde karşıma tesadüf eseri çıktınız.telkinleri dinlemeye bu gece başlıyorum.Kendimi mutlu hissetmek istiyorum umarım faydasını görürüm.Sizden ayrıca bir ricam olucak new age versiyonlarını indirmek istiyorum fakat başaramadım yardımcı olurmusunuz?

hoş geldiniz kaybettiğini sandığınız ama bir süreliğinme sizde gizlenen tüm güzelliklere tekrar kavuşabileceğiniz güzel paylaşılımların yapıldığı sitemizde sorduğunuz soruya ben hariç diğer medaratör arkadaşlarım cevap verbilirler kusura bakma ben sadece sitemizin cat56 siyim

hayatimdegisti 08-04-2009 12:42 AM

Hoş geldiniz..
New age versiyonları geçici bir süre kaldırdık tekrar ekleyebiliriz.Şu an için linkler aktif değildir

guldeniz 09-04-2009 02:45 PM

SELAM
partysmiley

pisimbat 10-04-2009 12:42 AM

cat56
Alıntı:

guldeniz Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 370730)
SELAM
partysmiley

bumudur partysmiley evet budur işte heycandan yerinde duramayan yeni bir üyemiz aynı ben sevincli yahu heycanlı kıpraşık karmaşık hoş geşdin ben sitemizin asi blook hırçın vede hür cat56 si

prenseslora 12-04-2009 01:19 AM

uğra dendi uğradım acemiyim ama alışmam zor olmayacak gibi... hoş geldimm :)

WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:03 PM.