![]() |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz bende yeni katıldım aranıza hoşbuldum |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Alıntı:
sefa geldin sevincliben site girişine pusu kurmuş sitemizin cat56 si dünya üzerinde bir cat56 ye sahip olan tek ve harika bir siteye üye pşman çok güzel paylaşımlarınızı bekliyoruz |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhaba pisimbat, hoşbuldum, çok hoş buldum bu siteyi iyi ki geldim :))) |
hoş ve sefa geldin sevincli |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhaba , hayata karşı tüm güvenimi kaybettiğim ,kendimi yalnız hissettiğim şu günlerde karşıma tesadüf eseri çıktınız.telkinleri dinlemeye bu gece başlıyorum.Kendimi mutlu hissetmek istiyorum umarım faydasını görürüm.Sizden ayrıca bir ricam olucak new age versiyonlarını indirmek istiyorum fakat başaramadım yardımcı olurmusunuz? |
hoş geldiniz kaybettiğini sandığınız ama bir süreliğinme sizde gizlenen tüm güzelliklere tekrar kavuşabileceğiniz güzel paylaşılımların yapıldığı sitemizde sorduğunuz soruya ben hariç diğer medaratör arkadaşlarım cevap verbilirler kusura bakma ben sadece sitemizin cat56 siyim |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Hoş geldiniz.. New age versiyonları geçici bir süre kaldırdık tekrar ekleyebiliriz.Şu an için linkler aktif değildir |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz SELAM partysmiley |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz cat56 Alıntı:
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz uğra dendi uğradım acemiyim ama alışmam zor olmayacak gibi... hoş geldimm :) |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 09:03 PM. |