Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/)
-   -   site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/227259-site-kedinize-ugramadan-gecmeyin-hos-ve-sefa-geldiniz.html)

pisimbat 07-12-2009 08:32 PM

Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz

Alıntı:

miskimit Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 572632)
Merhaba ben miskimit,
Tek derdim kilo vermek. Yemek yapmayı da yemeyi de çook seviyorum. Bunları yazarken bile midem kazınıyor:) Tek derdim kilo vermek, yemeklerden uzaklaşmak. Yıllardır denemediğim diyet, hap, macun, mucize iksir kalmadı. Ayrıca yürüyüş, pilates, ağırlık, jimnastik, step... popüler bütün sporlar. Spor yapmakla derdim yok, ama spordan sonra da yediğim için hiçbir faydası olmuyor:( Dolabımda 34 bedenden 44 bedene kadar kıyafet var, vücudum yogaya döndü. Kısa süreli kilo veriyorum ama sonra hemen geri alıyorum. Saatlerdir kilo verme telkini bulup indirmeye çalışıyorum. Ama daha indirebileceğim yeri bile bulamadım. Bana yardımcı olur musunuz?

forum ana sayfasında telkinleri nasıl dinlerim adlı bölümden yararlanabilirsiniz
ayrıca şahsi fikrimi size sölemek isterim anlatmış olduklarınızdan bence bir endokrolin uzmanına görünüp T3-T4-TSH kan testi yaptırarak tiroit değerlerinize baktırın

Alıntı:

zynp0 Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 572639)
Merhaba kedicik, geçen gün eve yürürken bir arabanın altında benden saklanan bir kedi gördüm çok dokundu:( keşke koruyabilsem sıcak evime götürebilsem dedim ama yürüyüp geçebildim sadece, pek de miniktisad456 artık suçluluk duyguları mp3'üne ve sana sarılabilirim galibasmil56

bazen isteyipte yapamadığımız onca şey varki belki ilerde gönlünü çalacak pisicikle evine gidersin evde beslemesenizde sokaktada bakabilirsiniz evdeki birkaç parça kalan yemeği bir köşeye bırakın bulur onlar

Alıntı:

makrode Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 572792)
idea3Merhabalarr benimde hayata bakışımı değistirp daha başarılı yapabılecek bi iksire sahipmi bu kedicik

birkere cat56ler esrarengiz varlıklardır kim bilir belki bir yardımımız olur y789

derya hanim 08-12-2009 12:00 AM

Merhabalar pisimpat s456

pisimbat 08-12-2009 12:21 AM

Alıntı:

derya hanim Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 572841)
Merhabalar pisimpat s456

sevinclimusic45merhabalar derya hanımmm hoş geldiniz efmm956k

laguer 08-12-2009 12:00 PM

Merhaba;)
hafta sonunda yararlı çalışmalar içeren sitenizden haberdar oldum. Emeklerinize sağlık...
Meslek dersi öğretmeniyim. Meme ameliyatı geçirmem nedeniyle telkin müzikleri cazip geldi;)

Müzik indirmek istedim. İlk gruptaki parçaları indirdim, diğerlerini indiremiyorum! hata veriyor!
Sık ziyaretçiniz olacağım.
Selamlar sevgiler...
LaGuErkahvesmiley

pisimbat 08-12-2009 01:12 PM

Alıntı:

laguer Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 572935)
Merhaba;)
hafta sonunda yararlı çalışmalar içeren sitenizden haberdar oldum. Emeklerinize sağlık...
Meslek dersi öğretmeniyim. Meme ameliyatı geçirmem nedeniyle telkin müzikleri cazip geldi;)

Müzik indirmek istedim. İlk gruptaki parçaları indirdim, diğerlerini indiremiyorum! hata veriyor!
Sık ziyaretçiniz olacağım.
Selamlar sevgiler...
LaGuErkahvesmiley

hoşgeldiniz sevincli

sebepsizfırtına 09-12-2009 12:45 AM

Merhaba
Dikkat dağınıklığı ile ilgili bilgiler araken kendimi bu sitede buldum, ilginç bir site, önerileri dinlemekte fayda var gibi gözüküyor.
Emeği geçen herkese teşekkürler.

derya hanim 09-12-2009 02:46 AM

Hosbulduk pisimbat .Sana kedimden bahsetmek istiyorum ,beni anliyacagini dusunuyorum.Guzin ablaya anlatsam anlamicak :) benim simsiyah minicik bir kedim vardi .evlendim derken hamilelik .Erkek milleti dermisim esim tutturdu kedi gidecek .Anneme ,kayinvalide ,elti anlatiyorum kedimden ayrilmayacagimi anlamayip ustelik birde guluyorlardi .Doguma 1 hafta kala zengin bir aileye verdim ,nerden bilirdimki dogumdan 1 hafta sonra bebegimi kucagima alsamda gozum kedimi ariyor .burada bakim icinn hemsire gonderiyorlar beles sigortadan aman ben bir agliyorum kadin (hemsire hollandali )benimle agliyor Bu arada hollandalilarin %99.9 evde evcil hayvanlari var,haliyle kadin beni anliyor.Esim ve kayinvalidem gelince gozyasimi siliyroum .Manyak bebegi olmus da kediye agliyor diye kiziyorlar.Velhasil canim pisimpatim dogumun vermis oldugu hormonlarla butun hafta agladim .Simdi buyumustur .gormeme izin vermedi aile icim rahat hem zengin insanlarin yaninda hemde hayvan kiymeti biliyor adamlar .Kedilerin,kopeklerin vergilerini oduyorlar devlette ona gore pisletmeleri ici ozel yesil alan yapiyor .Canim kedicigim seni cok seviyorum hic unutmadim

pisimbat 09-12-2009 01:32 PM

Alıntı:

sebepsizfırtına Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 573090)
Merhaba
Dikkat dağınıklığı ile ilgili bilgiler araken kendimi bu sitede buldum, ilginç bir site, önerileri dinlemekte fayda var gibi gözüküyor.
Emeği geçen herkese teşekkürler.

başta atakan bey ve diğer yönetici arkadaşların çabaalrı ile üyelerimizin katkılarıyla hergün büyüyyor ve güzelleşiyoruz .

Alıntı:

derya hanim Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 573099)
Hosbulduk pisimbat .Sana kedimden bahsetmek istiyorum ,beni anliyacagini dusunuyorum.Guzin ablaya anlatsam anlamicak :) benim simsiyah minicik bir kedim vardi .evlendim derken hamilelik .Erkek milleti dermisim esim tutturdu kedi gidecek .Anneme ,kayinvalide ,elti anlatiyorum kedimden ayrilmayacagimi anlamayip ustelik birde guluyorlardi .Doguma 1 hafta kala zengin bir aileye verdim ,nerden bilirdimki dogumdan 1 hafta sonra bebegimi kucagima alsamda gozum kedimi ariyor .burada bakim icinn hemsire gonderiyorlar beles sigortadan aman ben bir agliyorum kadin (hemsire hollandali )benimle agliyor Bu arada hollandalilarin %99.9 evde evcil hayvanlari var,haliyle kadin beni anliyor.Esim ve kayinvalidem gelince gozyasimi siliyroum .Manyak bebegi olmus da kediye agliyor diye kiziyorlar.Velhasil canim pisimpatim dogumun vermis oldugu hormonlarla butun hafta agladim .Simdi buyumustur .gormeme izin vermedi aile icim rahat hem zengin insanlarin yaninda hemde hayvan kiymeti biliyor adamlar .Kedilerin,kopeklerin vergilerini oduyorlar devlette ona gore pisletmeleri ici ozel yesil alan yapiyor .Canim kedicigim seni cok seviyorum hic unutmadim

yazınızdaki samimiyet ve duygusallık ve cat56nize olan büyük aşkınızı ben okurken hemen hissettim sanırsam bunu herkes anlayamaz nasıl ben annelik nasıl bir duygu bilmiyorsam hayvan sevgisi özelliklede cat56 sevgisi anlatılmaz yaşanır .
cat56niz rahat bir ortamda olması içinizi rahatlatsın lütfen ama onu özlersiniz buna engel olacak bişi yok .
biz cat56ler böyeiz işte sahiplerimizi büyüleriz y789

tekrar hoşgeldin derya

_pretty_ 10-12-2009 11:20 PM

selammmactionsmile

pisimbat 11-12-2009 12:57 PM

Alıntı:

serpilb Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 573463)
selammmactionsmile

selam sevincli

WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:04 AM.