![]() |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Alıntı:
ayrıca şahsi fikrimi size sölemek isterim anlatmış olduklarınızdan bence bir endokrolin uzmanına görünüp T3-T4-TSH kan testi yaptırarak tiroit değerlerinize baktırın Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhabalar pisimpat s456 |
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhaba;) hafta sonunda yararlı çalışmalar içeren sitenizden haberdar oldum. Emeklerinize sağlık... Meslek dersi öğretmeniyim. Meme ameliyatı geçirmem nedeniyle telkin müzikleri cazip geldi;) Müzik indirmek istedim. İlk gruptaki parçaları indirdim, diğerlerini indiremiyorum! hata veriyor! Sık ziyaretçiniz olacağım. Selamlar sevgiler... LaGuErkahvesmiley |
hoşgeldiniz sevincli |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhaba Dikkat dağınıklığı ile ilgili bilgiler araken kendimi bu sitede buldum, ilginç bir site, önerileri dinlemekte fayda var gibi gözüküyor. Emeği geçen herkese teşekkürler. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Hosbulduk pisimbat .Sana kedimden bahsetmek istiyorum ,beni anliyacagini dusunuyorum.Guzin ablaya anlatsam anlamicak :) benim simsiyah minicik bir kedim vardi .evlendim derken hamilelik .Erkek milleti dermisim esim tutturdu kedi gidecek .Anneme ,kayinvalide ,elti anlatiyorum kedimden ayrilmayacagimi anlamayip ustelik birde guluyorlardi .Doguma 1 hafta kala zengin bir aileye verdim ,nerden bilirdimki dogumdan 1 hafta sonra bebegimi kucagima alsamda gozum kedimi ariyor .burada bakim icinn hemsire gonderiyorlar beles sigortadan aman ben bir agliyorum kadin (hemsire hollandali )benimle agliyor Bu arada hollandalilarin %99.9 evde evcil hayvanlari var,haliyle kadin beni anliyor.Esim ve kayinvalidem gelince gozyasimi siliyroum .Manyak bebegi olmus da kediye agliyor diye kiziyorlar.Velhasil canim pisimpatim dogumun vermis oldugu hormonlarla butun hafta agladim .Simdi buyumustur .gormeme izin vermedi aile icim rahat hem zengin insanlarin yaninda hemde hayvan kiymeti biliyor adamlar .Kedilerin,kopeklerin vergilerini oduyorlar devlette ona gore pisletmeleri ici ozel yesil alan yapiyor .Canim kedicigim seni cok seviyorum hic unutmadim |
başta atakan bey ve diğer yönetici arkadaşların çabaalrı ile üyelerimizin katkılarıyla hergün büyüyyor ve güzelleşiyoruz . Alıntı:
cat56niz rahat bir ortamda olması içinizi rahatlatsın lütfen ama onu özlersiniz buna engel olacak bişi yok . biz cat56ler böyeiz işte sahiplerimizi büyüleriz y789 tekrar hoşgeldin derya |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz selammmactionsmile |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:04 AM. |