11-07-2010, 09:27 PM
|
#605 (permalink)
|
Paşa Site Kedisi
Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Alıntı: estwyn Nickli Üyeden Alıntı
selam,
sosyal fobiğim..hem de çook uzun yıllardır.iki saattir üye olsammı olmasammı diye kendimle mücadele ettim.,
şimdi de ne yazıcam nasıl yazıcam diye düşünürken kalp krizi geçirmek üzereyim.
doktorlara gittim ilaçlar kullandım kitaplar okudum..
nankörlük etmeyeyim 10 yıl önceki halimden daha iyiyim..ama mücadele yorgunuyum.
en sonunda üye olmaya cesaretlenmeme sebep olan,başımdan geçen ve sadece sosyal fobik olduğum günleri mumla aratan,en sonunda depresyona girmeme sebep olan saçma sapan olaylardır. sanırım paylaşmaya ve yalnız olmadığımı bilmeye ihtiyacım var.umarım beni de aranıza kabul edersiniz. | bak benide telaşa düşürdün ne yazsam nasıl yazsam diye espri bir yana hoş geldiniz kendinizi keyfettikçe sorunlar ortadan kalkacaktır ben buna eminim kendinize güvenin sadece Alıntı: hayatım.. . Nickli Üyeden Alıntı
sigarayı bıraktım sanırım 3 ay oldu; aklıma bile gelmiyor artık ve saymıyorum günleri :) keyif buymuş, hayatın tadına varmak bir harika :)) üstelik kısa süre dinledim telkinleri, kısa süre ve günde bir kez ama sonuç başarılı ve mutluluk verici.teşekkürler.. . | bunu biz değil siz başardınız istemek başarmanın yarısıdır derler sanırsam doğru hoşgeldiniz
__________________ asi,hırçın,hür,asabi,küstah |
| |