25-10-2010, 07:37 PM
|
#663 (permalink)
|
Paşa Site Kedisi
Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Alıntı: aylıno Nickli Üyeden Alıntı
hmm o zamann hazır uğramışken selam vermeden bu sayfadan çıkıp gitmekte bize yakışık almaz dimi pisi pisi pisimpat :))çok gıçık oldum galiba neyse aslında gıcık biri değilim beni tanırsın yakında içi dışı bir biriyimdir hoşkal | Alıntı: aylıno Nickli Üyeden Alıntı
bu arada sayfandaki anormallik dikkatini çektimi hani üyeler iki kere aynı şeyi yazıyorlar ya sayfadan çıkmış gibi oluyosun yazının iptal olduğunu düşünüp tekrar yazıyosun aslında öyle olmuyoo tabi ama öyle olmuş gibi oluyo:D:D neyse çok karıştı boşver :)):))):)) | vallahi ben anladım ne demek istediğini öenmli olan bu zaten bu8 sayfa özel zaten çünkü ben özel bir yim asıl gıcık benimdir sen beni atakana özleme sor bir dokun bin ah işit yahu Alıntı: neseli ceni Nickli Üyeden Alıntı
ben de yeni geldim sayılır, evet ben yeni geldim.. | sanki yeni birimi geldi ne evet evet yeni bir üyemiz olmuş
__________________ asi,hırçın,hür,asabi,küstah |
| |