![]() |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhaba, aranıza bugün katıldım, pek çok sorununa çözüm arayan biriyim, hayatım değişti demek için burdayım. ben kendi kendime baya bişey değiştirdim son 3 yıldır, yapamadıklarım için yardımınıza ihtiyacım var |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz merhabalar burası güzel bir siteye benziyor sizde kıpır kıpır ve hayat dolu bir kedismil56siniz sanırım |
merhaba, evrende hiçbirşey tesadüf değildir,hiçbir buluşma,kavuşma,sebebsiz olmaz,olamaz.bu durumda,siteniz sayesinde bir türlü kurtulamadığım sigaradan özgürleşeceğim.minik bir sorunum var,mp3 e indirme nasıl yapılıyor,bilmiyorumağla2sevgiyle yaşayın. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz mp3 leri dinlediğimden bu yana kendimdeki gözle görülür değişiklikleri bende hissediyorum eskiden yaşamak için birilerine ihtiyaç duyardım mutlaka bir yardımcım olması gerekir diye düşünür herkese katlanırdım ama artık durumum çok değişti tavrımı koyabiliyorum kendime güvenim geçmişteki üzüntülerim yavaş yavaş sona ermeye başladı inşaallah hep böyle devam edecek karnımdaki 2, bebeğimle bu forumda sizlerle olmaktan mutluluk duyuyorum gelişmelerimi yazmaya çalışıcam kendimi çok iyi hissediyorum:) |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz selam........ :) herkese mutlu ve huzurlu günler...(: |
Cevap: merhaba, Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
Alıntı:
|
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz sevincline çok gelen olmuş ehh tabi şöhretime geliyorlar vallahiiii hangi sitede böle bir cat56 var kiblook |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz ewettt enn güzeli en şefkatlisii bizim sitedeee :) çünkü bizler evrenin özeliyizzz |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Merhaba aranıza tesadüf eseri yeni katıldım. Umarım bahassettiğiniz gibi telkinlere olumlu cevap veririm. |
Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Hoşgeldiniz. actionsmile |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 05:34 AM. |