03-09-2011, 03:01 AM
|
#893 (permalink)
|
Administrators Zerynthia
Tesekkür: 49,758
6,229 Mesajinıza toplam 25,545 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Alıntı: aytaçhoca Nickli Üyeden Alıntı
HERKESE SELAMLAR... | Alıntı: cananderen Nickli Üyeden Alıntı
3 yıl aradan sonra tekrar merhaba sevgili hayatım değiştii:)herkes bıraktığım gibi burda :) ne güzell. | Alıntı: afro06 Nickli Üyeden Alıntı
Selam,
sitenizden, bir dostumun tavsiye ile haberdar oldum. Henüz çok yeni olmama rağmen bendeki değişikliği hissetmeye ve kendime olan güvenimi yeniden kazanmaya başladım. Hayatımın, sitenizle, eskisinden daha güzel ve başarılı olacağına inanıyorum. | Alıntı: profesör Nickli Üyeden Alıntı
merhabbaaa bende burdayım artık:)) stede yeniyim bana yardımcı olabilecek arkadaşlarımı bekliyorum:) | Alıntı: lavinya10 Nickli Üyeden Alıntı
selamlar:) çok ilgimi çekti bu site ve beni sorunlarımdan kurtaracağına artık ağlamayacağıma inanıyorum bu gece dinliycem ilk 2 telkini | Alıntı: vildanburc Nickli Üyeden Alıntı
merhaba ben de yeni geldim.Bir gözükeyim dedim. | Alıntı: peri_0000 Nickli Üyeden Alıntı
yeni geldim :) | Alıntı: rky_mimoza@hotmail.com Nickli Üyeden Alıntı
ben de burdayım..artık..iki çocuk annesi bir bayan..kafasında kendine ait ses kalmamış bir insan olarak..destekleriniz için şimdiden teşekkür edeceğim..sonraya bırakmak ayıp olur :) | Yanımıza hoşgeldiniz arkadaşlar.
Mutlu paylaşımlarda bulunmanız keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle.
Sevgiler. Alıntı: ekoc1972 Nickli Üyeden Alıntı
Merhaba
Daha benim hayatım değişmedi. Sorunlar devam ediyor...
ilgili konuyla alakalı olmayabilir fakat benim şu sizlerin ücretsiz mp3 dediklerinize ulaşmam lazım. Bende dinleyeyim. Benimde hayatım değişsin.... dimi ?
bu ücretsiz mp3'lerin tamamını denemek istiyorum.
Şimdiden ilginiz ve yardımlarınız için tşkr ederim.
Ercan KOÇ | Hoşgeldiniz Ercan bey. www.telkinmp3.com adresimizden ücretsiz telkinlerimizi indirebilirsiniz.
Sevgiler. |
| |