14-05-2009, 03:58 PM
|
#82 (permalink)
|
Paşa Site Kedisi
Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: site kedinize uğramadan geçmeyin hoş ve sefa geldiniz Alıntı: hayat güzeldir Nickli Üyeden Alıntı
hoş geldim de biraz zor geldim,site kedisi de neymiş dedim,uğramak için epey gayret sarfettim!!!Ama sonunda site kedisine ben de merhaba dedim | hoş geldiniz site niz benim efm memnun oldum Alıntı: akınyıldız Nickli Üyeden Alıntı
kedicik merhaba benakınyıldız ara sıra bana da uğra görüşürüz | her an heryerden çıka bilirim görüşelim derim Alıntı: sudem8 Nickli Üyeden Alıntı
merhaba kedicik yeniyim ben de tanışmak istedim | merhaba miyawww hoşgeldiniz Alıntı: QueenOfCatlak Nickli Üyeden Alıntı
Merhabaaaaa sitenin deli kedisiiiiii bende burayi tesdüflerle dolu bi sekilde buldum ama süper bi bulus oldu......eee merhabada demedendende olmaz simdi :D
Hosgeldimmmmmmmmmmm :D | sitedeki tek ve tek deli benim aman haa çakma site lerinden sakının Alıntı: nilsoy Nickli Üyeden Alıntı
SELAM PİSİCİK .......4 GÜN ÖNCE ÜYE OLDUM ...AMA KENDİME GELMEM ZOR OLDU...İLERE BENDE KIDEMLİ ÜYE OLURUM İNŞALLAH...GEÇ KALMAK HİÇ VARMAMAKTAN İYİDİR.....4 DÜNDÜR BU ŞEKİLDEYİM... | zaman herşeyin çaresine bakar paylaşımlarınla izliyoruz sizleri Alıntı: popart Nickli Üyeden Alıntı
selam pisicik
arkadaşım yönlendirdi ve burdayım:) | arkadaşın çok iyi yapmış hoşgeldiniz Alıntı: x-men Nickli Üyeden Alıntı
selam, bakalım zaman bize ne leri yaşattıracak..:) | x-men bende pisimbat seninde tırnakların var benimde
__________________ asi,hırçın,hür,asabi,küstah |
| |