![]() |
Cevap: KUANTUM,TASAVVUF VE BİLİÇALTI Çok güzel bilgileri bizimle paylaşmışsınız, sağolun. Devamı olur umarım... |
Cevap: KUANTUM,TASAVVUF VE BİLİÇALTI Cok güzel bilgiler paylaşım için teşekkürler Devamını bekliyoruz.. |
Cevap: KUANTUM,TASAVVUF VE BİLİÇALTI wow,, çok ikna edici, teşekkür ederim, sam; Sorum var : telkinlere baştan başlayacağım sanırım, henüz 12 gün olmuştu(toplam süre 120 saate yakındır, herhalde) ama ben dün suçluluk telkinini çıkarmıştım listeden, ? doğrumudur?? thanks.. |
Cevap: KUANTUM,TASAVVUF VE BİLİÇALTI teşşekürler çok güzel yazmışsınız |
Cevap: KUANTUM,TASAVVUF VE BİLİÇALTI Çok Doğru ve gzl yazmışsınız.Bende kuantumla biraz ilgileniyorum.2 şey söylicem.1.si böyle kuantum gibi fiziği bu dalı hangi meslek olabilirim fizik mühendisi hariç/çünkü para yok/2.si inş bu siteden dinlediğimiz telkinlerde kötü şeyler yoktur:D |
Cevap: KUANTUM,TASAVVUF VE BİLİÇALTI Yani fgntorun sen madde ve evren düşünüomu demek istiosun.Çift yarık deneyi diye bir video izlemiştim ordada madde düşünüyor diodu.Bilgi verirmisin biraz daha...krzm67 |
Cevap: KUANTUM,TASAVVUF VE BİLİÇALTI birşey söyleyeceğim ben hep normal ses seviyesinde dinledim ve 15 gün falan oldu ama bende çooook az değişiklik var ve şimdi öğrendim çok düşük sesle dinleneceğini, devam ediceğim tabiki ama geçmi görürüm faydasını bilgilendirirseniz sevinirim:) |
Cevap: KUANTUM,TASAVVUF VE BİLİÇALTI çok güzel bir anlatım ve paylaşım.. Elinize sağlık.. |
Cevap: KUNTUM,TASAVVUF VE BİLİÇALTI emeklerinize yüreğinize ellerinize sağlık şahane bi paylaşım teşekürler |
Cevap: KUNTUM,TASAVVUF VE BİLİÇALTI ben ne zaman meditasyon yapmaya kalksam hiç birşey düşünmeyip zihnimi doğal akışına bıraktığımda beynimin içinde o gün dinlediğim şarkılardan biri çalmaya başlıyor ve ben bunu engelleyemiyorum. müzik çalmaya devam edince de beyinde konum değiştiremiyorum sessizlik hakim olmuyor çünkü! ne yapmam gerekiyor? |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 07:00 PM. |