24-06-2009, 12:34 AM
|
#22 (permalink)
|
Üsteğmen
Tesekkür: 590
607 Mesajinıza toplam 3,768 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Benimde Hayatım Değişebilir mi? Alıntı: redflowers Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar iyi olur Allah'tan, kötü olur kuldan bilinir demişler. Tek taraflı konu konuşuluyor şu an, biz burada ne savcılık ne de avukatlık yapıyoruz. Bir ailenin tüm özellerinin ve mahremlerinin açıkça konuşulmasına ne kadar karşıysam, tanımadığımız ve bilmediğimiz biri için konuşulmasına da karşıyım. | durun size konu değiştireyim; eşciğim gitmiş semt pazarından benim çok istediğim o saksıdaki minik domateslerden almış gelmiş..şimdi birkaç gün bekledik domatesler büyüsün de yiyelim diye, baktık büyümüyor, meğer cinsi öyleymiş, büyümezmiş..okuldaki bir arkideş söyledi bunu bana...ben bunu eşceğizime söylemeyi unuttum tabi, gariban hala bekliyorki domatolar büyüsün yiyelim! bugün dedimki 'bak canısı, domatesin biri kızarmış, hadi sıra sende, ye!' şöyle bi baktı domatese, sanırsınız kurbanlık koyuna bakıyor! sonra da; ' ben yemem onu, o daha bebek!' demesin mi?! söyledim büyümeyecekmiş diye ama inanmıyor bana!
__________________ Evrenin sonsuz seçenek ve sınırsız bolluktan oluştuğunu biliyorum. Ben, yaratılışım itibarıyla, hayatta her şeyin en iyisini hak ediyorum… Sonsuz bolluk içinde, benim ve ailemin ihtiyaçları fazlasıyla ve kolaylıkla karşılanır ve ben sevgiyle hayatıma alırım. Ben, şimdi, kendim ve ailem için, zenginlik ve refah içinde olmanın özgürlük ve güven duygusunu hissetmeyi seçiyorum.(ismira insanından hediyedir!) |
| |