![]() |
Merhaba. Ben sitenin eski ve sessiz takipçilerindenim aslında.Burda olmak ve sizlerle tüm bu güzellikleri paylaşmak çok güzel.Ankara seminerinize katılarak ta sizleri yakından tanıma şansına ulaştığım için çok mutluyum.Fakat reiki toplantınıza o tarihte yurtdışında olduğum için çok istememe rağmen katılamadım.Lütfen yeniden gelin Ankara'ya.Ben reiki 1.aşama eğitimi aldım ama çok fazla bişey hissedemiyorum enerji verirken.Şimdi 2.aşamayı da almayı,ama Özlem Hanımdan almayı çok ama çok istiyorum.Umuyorum ki bir gün o da olacak.Herkesi sevgiyle kucaklıyorum.Hep sevgiyle kalın. |
Cevap: Merhaba. Merhaba Ferhan sevincli Ekim ayında hem Reiki 2 eğitimi için, hem de hayatımdegisti toplu seminerleri için tekrar Ankara'da olacağız. Bu arada sessiz kalmayıp mesajlarınızla da yanımızda olduğunuz için teşekkür ederim. Mutlu paylaşımlar dilerim. |
Cevap: Merhaba. Harikasınız sevgili Redflowers.Ekime daha çok var ama ben şimdiden heyecanlandım bile.Çok teşekkürler,ilginiz ve herşey için.Hep sevgiyle kalın. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 06:11 AM. |