![]() |
merhabalar - TELKİN Problemi ? Merhabalar, Muğladan yazıyorum. Sitenizi yeni keşfettim- Ve faydalı bir içeriğe sahip olduğunu görünce vakit kaybetmeden kayıt oldum. Üniversiteden mezun oldum ve yeni askerliğimi yaptım. Şu aralar ne iş yapmam gerektiği üzerinde karar verme zorlukları yaşıyorum. Ya ne iş istediğimden emin olamıyor ya da benim uygun olduğumu düşünen kuruluşlara olumsuz yanıt verip kendime güvenemiyorum. bu yüzden ciddi özgüven problemleri yaşadığımı ve işsizliğinde verdiği sıkıntılı sürecin depresif bir hal almama yol açtığını fark ettim. Şimdilik şu telkin mp3'lerini indirerek işe başlamayı düşünüyorum, daha sonra gözlem ve tecrübelerimi sizlerle de paylaşıp, site kullanıcılarına katkı sağlamak isterim. Ancak; nedendir bilinmez. ben mp3 leri indirmeme rağmen müzik dışında herhangi bir ses duyamıyorum. Arkaplanda konuşma olduğunu düşündüğüm hafif bir cızıltı geliyor ama ne olduğu belli bile değil tam olarak. BU husustan yardımcı olursanız sevinirim. farklı telkinler için doğa- ney ve klasik müzik formlarını indirdim. fakat sonuç aynı; mediaplayer kullanıyorum. Arkaplandaki telkini duyabilmek için acaba başka bir player mı kullanmalıyım.??? Teşekkür eder, çalışmalarınızın devamlılığını dilerim. Vasilyevich, |
Cevap: merhabalar - TELKİN Problemi ? Merhaba arkadaşım, Hoşgeldin öncelikle. Umarım dilediğin gibi özgüvenini kazanıcaksın burada ki bundan emin olabilirsin. Kayıt esnasında gelen e-maildekini aynen yazıyorum: "Telkinleri Duyamıyorum Neden ? Telkinli müziklerde telkinleri duyamayabilirsiniz. Zaten telkinlerin kulakla duyulmayacak düzeyde olması gerekiyor. Bunda amaç kişinin bilinçaltı direncini düşürmek ve etkiyi hızlandırmaktır. Telkinlerin duyulmaması etkinin olmadığı anlamına gelmemektedir. Duymak ile algılamak farklıdır beynimiz belli bir db(ses seviyesi) altında ki sesleri bilinçaltına iletir.Bu yönteme subliminal kayıt tekniği denmektedir." Sevgiler... |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:32 AM. |