17-07-2009, 11:25 AM
|
#7 (permalink)
|
Moderator
Tesekkür: 3,394
828 Mesajinıza toplam 4,500 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Geç oldu ama bir merhabada benden :) Alıntı: qralice*mavisipahi Nickli Üyeden Alıntı
Öncelikle herkese merhaba. Adım Elif 33 yaşındayım.
Bir haftadır Mehmetin yol göstermesiyle ilk 2 cd yi dinliyorum.
Sitenin adı hayatım değişti ama ben değişecek şeklinde algılıyorum ismi.
Çünkü paso problemim. :)
matrixte çok beğendim bir cümle var triniti neo ya söylüyordu: Yolu bilmekle yoldan gitmek arasında fark vardır.
Yıllardır o yolun kenarından yola bakıyordum. Mehmet itti beni yola doğru :) bakalım hayırlısı. Sağol mehmet inşallah uğraşıların sonuç verir.
( Bu arada bu yazıyı yazarken bir şey dikkatimi çekti. Söylemeden edemeyeceğim. Yandaki smileyler dağınık bir biçimce ve işlerinde olumsuz bir tane bile smiley yok. Çok güzel bir şey bu. yazıyı onlara bakacam diye bayağı sündürdüğü farkettim :) ) | Aramıza hoşgeldiniz Elif Hanım. Elif, benim arkadaşım. Kendisine burayı tavsiye ettim.Böyle bir yerde onun da olması gerekirdi. Biraz geç kaldı bile aslında ama, demek daha önce doğru zaman ve yer değildi. Şimdi, sonun başlangıcındasın bence. Devam edersen çok güzel gelişmeler olacağından şüphem yok. Ama ilk zamanlar biraz sıkıntılı, dalgalı geçse de, şu an yaşadığın sıkıntılardan da az ve sonucu güzel olan bir yoldasın neticede. Burada bir günlük aç ayrıca. Bir çok arkadaş, değişim aşamalarını burada kaydediyor. Senin de gelişimini burada paylaşman, bir çok farklı fikirlerin sana yol göstermesine yarayacaktır Elifcim.super Sen zeki birisin. Sürekli dediğim gibi, bilinçaltının dirençli olduğundan dolayı, etrafında ördüğün duvarı yıkmaya çalışıyorsun. Bu hapisten kurtulup, özgürlüğü yaşaman an meselesi. Ama sen sağlam ve emin adımlarla ilerle gene de. Bütün dileklerinin ve beklentilerinin en kısa zamanda gerçekleşeceği umuduyla hoş geldin, hayırlı olsun... |
| |