![]() |
HEPİNİZİ SEVGİYLE SELAMLIYORUM Çok daraldığım, hayatımdan bezdiğim bir anda internette gezinirken bu site ile karşılaşmış olmam tesadüf olmamalı. Dünden beri suçluluk duyguları telkini doğa versiyonunu dinliyorum. Değişiklikleri hissetmeye başladığım anda sizleride haberdar edeceğim. Hoşbulduk sevgili site sakinleri krz56 |
Cevap: HEPİNİZİ SEVGİYLE SELAMLIYORUM hoşgelgin virgo76. güzel haberlerini bir an evvel dumak dileğiyle :) |
Cevap: HEPİNİZİ SEVGİYLE SELAMLIYORUM Hoşgeldiniz.. Üyeliğiniz hayırlı olsun... Bende ilk geldiğim zaman acaba herhangi bir değişim yaşayacak mıyım diye endişelerim vardı. Gerçekten çok değiştimi, geliştiğimi farkettim. Allah'a çok şükür... Sizinde güzel haberlerinizi bekliyoruz..! |
Cevap: HEPİNİZİ SEVGİYLE SELAMLIYORUM Alıntı:
|
Cevap: HEPİNİZİ SEVGİYLE SELAMLIYORUM hoşgeldin Virgo76y789http://www.resimland.com/data/media/810/66f8a1861.gif |
Cevap: HEPİNİZİ SEVGİYLE SELAMLIYORUM Hoşgeldin...doğru yerdesin :=))))) |
Cevap: HEPİNİZİ SEVGİYLE SELAMLIYORUM Güzel dilekleriniz ve sıcak karşılamanız için hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlar. Tavsiyelerinizi dinleyeceğim. Hepinize güzel bir gün diliyorum. |
Cevap: HEPİNİZİ SEVGİYLE SELAMLIYORUM Toplam 1 Eklenti bulunuyor. Hoşgeldin. burda istediklerini bulacaksın. |
Cevap: HEPİNİZİ SEVGİYLE SELAMLIYORUM Hoşgeldiniz. Mutlu Paylaşımlar Diliyorum. sapkal89 |
Cevap: HEPİNİZİ SEVGİYLE SELAMLIYORUM |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 01:28 AM. |