Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Forum > Tanışalım

Uyarılar

değişmek umuduyla..

Forum ve Tanışalım değişmek umuduyla.. Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhaba arkadaşlar.. Bu emek dolu siteye henüz yeni üye oldum. Öncelikle şunu belirtmek isterim ki incelediğim sürece siteye harcanan zaman ve emek teşekkürü ve takdiri fazlasıyla haketmektedir. Aynı dertten muzdarip birçok insanın burada bir dayanışma içinde yardımlaşması ve birbirine destek ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tanışalım telkin cd indir izle İstanbul Tanışalım nerededir kimdir Tanışalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tanışalım hipnoz Tanışalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tanışalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tanışalım kuantum düşünce kitap haberi

değişmek umuduyla..

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 19-02-2008, 08:57 AM   #1 (permalink)

Tesekkür: 0
0 Mesajinıza toplam 0 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
lirixyz is an unknown quantity at this point
Standart değişmek umuduyla..

Merhaba arkadaşlar..
Bu emek dolu siteye henüz yeni üye oldum. Öncelikle şunu belirtmek isterim ki incelediğim sürece siteye harcanan zaman ve emek teşekkürü ve takdiri fazlasıyla haketmektedir. Aynı dertten muzdarip birçok insanın burada bir dayanışma içinde yardımlaşması ve birbirine destek çıkması aslında yapılması gereken şeyin kendisidir. Bunu ücretsiz kullanıma sunan Atakan Bey'e sonsuz teşekkürler..
Benim derdim şu ki; çok güçlü ve iradeli bir kişiliğilimin olduğunu düşünmeme rağmen basit bi yüz kızarmasınının hayatımı bu kadar kötü yönde etkileyeceğini asla düşünmezdim. Bırakın eleştirilmeyi beni bi kalabalıkta öven insanların karşısında hatta adımın geçtiği her konuda acaba benim hakkında ne düşünürler gibi kontrolu ele geçiren sacma bir soru yüzünden yüzümün kızarıp bunu farkeden insanların yüzüme vurmasıyla tahmin ettiğiniz üzere ortaya çıkan durumun verdiği rahatsızlık son derece bıkkınlık ve üzüntü vericidir. Bunun çözümünün zaten benim beynimde var olduğunu çok iyi biliyorum ama bunu harekete geçirecek bişeyin olması gerektiğini de. İşte bu yüzden bugün telkinleri dinleyişimin 3. günü. İlk etapta ego güven güçlendirici ve suçluluk duyguları (ney) mp3 lerini dinliyorum şimdilik hissedilir bi değişim yaşamadım.Ama yaşayacağımdan adım gibi eminim.Yüz kızarması telkinli mp3 ünü bulamadım eğer varsa bulmamda yardımcı olursanız sevinirim.
Şüphsiz ki ; her derdin bir dermanı vardır o da yaratanda gizlidir arkadaşlar. Atakan Bey'in bu eşsiz çalışması ve emeği ise vesile olan sebeptir. Bu gün bu siteye girip bu yazıyı okumanız asla tesadüf değildir. Çözüme yaklaştığınızın bir göstergesidir. Başınızı ağarttıysam affola ... Allah yar ve yardımcınız olsun..

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

lirixyz isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 19-02-2008, 09:17 PM   #2 (permalink)
hayalayaz
Guest

Standart Ynt: değişmek umuduyla..

lirixyz hoşgeldin, yaptıkları her şeye rağmen asla yüzü kızarmayan insanlar tanırım..ve hayret ederim..benim yüzüm kızarır ve bu kızarmaya sevinirim..çünkü bu bana, yaşadığım 50 yılda, gördüğüm nice şeylere rağmen ar damarımın çatlamadığını içimde hala evrensel güzelliklerin yaşadığını gösterir ..tabiiki her zaman olması rahatsızlık veren bir durum..ama yüzünün kızarmasına birde böyle bak istersen..belkide her zaman ve her yerde değilde, gerektiği zaman kızarır ( hoş yüzü kızarabilen insan için gerektiği yer,söz konusu olmaz ya sonuçta bizde şaşar beşer olduğumuz için böyle yazdım.) yüzünün kızarmasına değişik bakış açıları geliştirebilirsen kendiliğinden geçecektir..yinede bu konuda yapılmış bir çalışma varsa atakan sana mutlaka yardımcı olacaktır..yüzü kızarabilen herkese saygılı sevgiler
Alt 20-02-2008, 05:05 AM   #3 (permalink)

Çok teşekkür ederim hayalayaz..
Anlatmak istediklerini çok net anladım. Havasını soluduğumuz ve yaşamaya çalıştığımız bu devirde dürüst, doğru, ar damarı çatlamamış ve bu yüzden utanılması gereken yerlerde yüzü kızaran insanlar olarak toplumda istisna kapsamına girdiğimizi biliyorum. Bu kirlenen dünyada tertemiz kalmayı başaran ve böyle olmaya devam etme mücadelesi içinde olan insanlar var demektir.Söylediğin bakış açısını elbette değerlendireceğim.. Çok teşekkürler..Saygılarımlaa...
Alt 20-02-2008, 08:01 AM   #4 (permalink)
Administrators
♥Ozlem Şahin ♥

shamanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 13,842
2,276 Mesajinıza toplam 13,392 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
shamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond reputeshamanic has a reputation beyond repute

hoşgeldin yanımıza lirixyz..

kendini çözümlemişsin ne güzelki...

sorunu tespit etmek aslında çözümden daha zordur...

işin zor kısmını aştık olarak bakıyorum ben..
bundan sonra atacağın doğru adımlarla en kısa sürede güzel haberlerini kutluyor olacağız...

bir çok arkadaşımız aynı sorunu çook gerilerde bıraktı..
bu konuda sabırlı kararlı ve istekli olman gerekiyor...

ego suçluluk ve kendine güvenden sonra
ihtiyacın olduğuna inandığın topluluk karşısında konuşma..
başkalarının düşüncelerini önemseme gibi telkinleri dinleyerek devam et..

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...bilirim-b10.0/
http://www.hayatimdegisti.com/forum/...rmayiniz-b8.0/

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...izfont-b254.0/

yüz kızarması ile ilgili olarak ayrıca özel telkinimiz var..
bu isme özel olarak hazırlandığı için üzretli telkinlerdendir..
özel olarak sipariş verebilirsin.. yada foruma yapacağın katkılarla tlk puan kazanıp bunların karşılığında alabilirsin..

http://www.hayatimdegisti.com/portal...d=13&Itemid=31

inançlı bir insan olduğun için hatırlatmakta yarar görüyorum yaradan dert veririken dermanı onun içine gizlermiş..
ve gizlenen yer kendimizizdir.. vücudumuz her sorunumuzla başedecek donanıma sahiptir..
kendi gücünün farkında olarak ; telkinlerin ve bireysel doğru adımlarınla yep yeni çok güzel başlangıçlar yapacaksın..

bizler elimizden geldiğince daima yanında olacağız..

bilinçaltı ile ilgili bölümümüzüde incelemeyi unutma...

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...enleri-b148.0/

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...konular-b31.0/

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...t_kursu-b40.0/

sevgiler..
Alt 21-02-2008, 06:36 AM   #5 (permalink)

Gerçekten hoşbuldum shamanic,
Desteğin ve değerli bilgilerin çok teşekkürler. Söylediğin üzere o basamakları tek tek geçeceğim desteğinizle.. Bundan emin olun.. Kararlılığım devam ediyo ve inşallah değişimin etkilerini sizinle paylaşacağım..Tekrar teşekkürler.
Sevgi ve saygılarımla..
Alt 26-02-2008, 07:57 PM   #6 (permalink)
Paşa Site Kedisi

pisimbat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 650
976 Mesajinıza toplam 3,858 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
pisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond reputepisimbat has a reputation beyond repute

hoş geldin ben sitemizin asi
Alt 27-02-2008, 04:18 AM   #7 (permalink)

hoş buldum sitemizin asi kedisi..memnun oldum.Umarım herşey yolundadır.
Alt 18-03-2008, 06:38 PM   #8 (permalink)

9 Mesajinıza toplam 10 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
is_mata is an unknown quantity at this point

Merhaba lirixyz bende aynı dertten muzdaribim ama seninde dediğin gibi derdi veren Yaradan dermanınıda veriyor işte. Bu sıkıntıyı aşacağımıza inanıyorum pes etmek yok. Benimde bugün 3. günüm şu anda sadece baş ağrılarını hissediyorum bu ağrı hissinin bende de olması beni daha çok inandırıyor telkinlerin işe yarayacağına. Sanki bu yüz kızarması meselesinide sanki biraz dinginledim gibi sanki biraz öyle gibi öyle öyle Dediğim gibi ümit kesmeden tam gaz devam

Ayrıca sitenin yapımında ve bu imkanları sunanlardan Allah razı olsun..
is_mata isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 18-03-2008, 10:59 PM   #9 (permalink)
hayalayaz
Guest

sevgili ismail tebrik ederim kutlarım seni..evet ablam sakın pes etme..ne olursa olsun devam..
Alt 19-03-2008, 12:19 AM   #10 (permalink)

atabay is an unknown quantity at this point

hoşgeldin aramıza lyrixx..telkinlere inan.başkalarının düşüncelerini önemsememee mp3 ünü gece kısık bir sesle odana aç uyu.. uyku boyunca beynine resmen işleniyo. ver sabah gerçekten bambaşka kalkıyorsunn...gün içinde hissedeceksin. rahat oll geçiyooorrr .gelişmelerden haberdar et biziiiii...
atabay isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks