24-11-2009, 01:50 PM
|
#2 (permalink)
|
Redflowers
Tesekkür: 28,441
2,242 Mesajinıza toplam 14,584 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: domates:( Merhaba yu_rin
Bu ne enerjik bir mesaj böyle, bayıldım. Hoşgeldin yanımıza.
Benim de okuldaki lakabım saçlarımdan dolayı papazdı Sonra gözlerime taktılar zeytin demeye başladılar, hala okuldan görüştüğüm arkadaşlarım da ismimin kısaltması olan bego derler Ne çok lakabım varmış.
Yüz kızarması çoğumuzun okul döneminde tanışıp, sonradan yarenlik etmeye başladığımız bir bir hımm ne desem bir şey :) (dost diyemedim) Kendine güvenle alakalı bir durum ve geçici eğer istersen.
İlk olarak ego+suçluluk telkinleriyle başla, 2 haftanın ardından kendine güven telkinini ekle ve değişiklikleri gözlemle bakalım. Her sabah uyandığında 'kendime güveniyorum, kendimi olduğum gibi kabul ediyorum, hayatın akışına güveniyorum' gibi olumlamalar yapmaya çalış çok faydasını göreceksin. Ardından kendine bir günlük aç ki girip orada sana bilgi borbardımanı yapabilelim
Güzel bebeğinle ve eşinle huzur dolu bir hayatı yaşaman dileğiyle.
Sevgiler.
Bego
__________________ Ben Tanrı'nın bir çocuğuyum ve Dünya denen bu yerde olmaya layığım. Ruhun adına, şifamı birlikte-yaratıyor ve titreşimimin değişmesini seçiyorum. Tanrım, kontratımı gerçekleştirebilmem için bilmemi istediğin şey nedir? |
| |