26-02-2008, 10:09 PM
|
#8 (permalink)
|
Teğmen
Tesekkür: 3
22 Mesajinıza toplam 89 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: herkese merhaba; sevgili shamanic ve pisimbat sizlerede çok teşekkür ederim..cevaplar için..
siteyi daha iyi tanıyıp , yazıları okumaya çalışıyorum..
annem yan çizmeye başladı benim kadar dinlemiyor ,ama bizim evde sanat müziği sevilir çaktırmadan onları açıyorum,zaten doğa ve sanat müziği versiyonlarını dinliyorum ben..
yalnız dün biraz sinirliydim,hatta bir arkadaşım aradı daha önce olmuş tatsız bir olayı konuştuk ,yani ona bile kızdım niye arayıp ,bunu hatırlattı,birde olayı anlamıyorlar diye..hiç kızgınlık duymuyucam sevdiğim bir arkadaşım..sonra korktum da yani,insanlarla kavga falan eder miyim diye,zaten ben biraz ani sinirlemeleri olan lafını pek sakınmayan biriyim..endişelendim..hatta gece hiç uyuyamadım kızgınlıkta cabası...ama düngeceye özgüydü bu durum..belki bu mesele halledip çözüme kavuşturmadığımız içindir bilemem..
bu arada aile içi diyolaglardaki ılımlı oluşlarım hoşuma gitti, her zaman terslediğim durumlarda ben kızmıyorum artık..normal cevaplar veriyorum..bu aslında ilk değişim benim açımdan..
zaman içinde olanları paylaşırız..
telkinlerin içeriklerini vemeniz iyi olmuş..ne mesajlar veriliyor merakda etmişitm ama , okumuycam..başka arkadaşlarda aynı şeyleri düşünmüş soru cevaplarda okuduğum vetedirgin olacak olumsuz bir durum yok bence..
okumamayı tercihediyorum şimdilik.. |
| |