babeiko
senin soruna cevabı olan kişi, telkin mp3 lerini hazırlayan atakandır..kendisi aynı zamanda sitemizin sahibidir..kendi adıma ritimli okumanın nasıl bir şey olduğunu bilmediğimden bu teknik konunun, atakan tarafından açıklanması gerektiğini düşünüyorum, fakat atakan son zamanlarda pc ile teknik sorunlar yaşıyordu..sanırım bu yüzden cevap vermedi..dinlediğim çeşitli hipnoz kaset ve cd lerinde, bilinçaltına yerleştirilmek istenen sözler ve cümleler biraz daha vurguyla söyleniyordu..ritimli okuma bu mudur? dusun valla haberim yok.
.işin doğrusu ben telkinleri dinlerken ötesini berisini düşünmedim..kendi yazdığım ve büyük uğraşlar vererek kaydedip ( o zaman kayıt için..uyduruk bir walkman vardı elimde ) buna rağmen yazdığım telkinleri beğenmeyerek iki günde değiştirdiğim için .. bu sitedeki telkinlerin içeriğine bile bakmadım...buradaki telkinleri indirdiğim zaman kendimle bir anlaşma yaptım..isterse plesebo etkisi olsun..kendimi iyi hissedinceye kadar, telkin içeriklerini öğrenmeyecektim..iyikide bakmamışım..yoksa ..farklı kaynaklardan edindiğim birbiriyle çelişen açıklamalara bakarak telkinleri dinlemekten vazgeçebilirdim. seninde söylediğin gibi...telkin olarak ne verilirse verilsin..bilinçaltı almak istediğini alıyor..bilinçaltı önceden edilen niyet doğrultusunda telkinleri ya kabul ediyor yada reddediyor..yoksa ben şimdiye kadar sigarayı bırakmıştım..ben bu konuda profesyonel bir hipnoz' cuyada gittim..hinoz esnasında, neden sigara sorusu hariç ne kadar, ne varsa ortaya çıktı..ha birde sigarayı ne kadar sevdiğim..ordan çıktım hayat ne güzelmiş diyerek deniz kenarında oturdum..oh bee diyerek engin maviliğin keyfini çıkara çıkara sigaramı içtim..
bence, bizim hayrımıza olan, telkinlerin ne olup olmadığına bakmadan , nasıl okunup okunmadığına aldırış etmeden, müzikleri dinlemek..bu sitenin on binleri aşan üyesi var..hiç kimse, hele hele tanıdığım atakan, on binlere zarar verecek bir şey yapmaz..telkinleri dinle ve hayatın tadını çıkar arkadaşım.. atakan müsait olduğu anda senin soruna yanıt verecektir..herkesle tek tek ilgilenir kendisi. kişisel gelişim kitaplarının, ve bahsettiğin belgesellerin hepimize büyük katkıları olmuştur..ama tavsiye edebileceğin kitaplar varsa, kitabın adını, yazarını, kitap bölümümüze yaz, alıp okuruz, gelişim yolumuza ışık tutacak her bilgiye saygımız sonsuz..bu konuda birazda açgözlüyüz çok şükür......saygılı sevgiler