22-03-2008, 09:55 PM
|
#17 (permalink)
|
Guest | Ynt: herkese kucak dolusu kalpten sevgiler Alıntı: blue jaloon Nickli Üyeden Alıntı
tsk ederim hosbulduk sonbahar
bu siteye ilk ulastigimda inanilmaz bi huzur duygusu kaplamisti zaten süphesiz yararlanacagim kesin
daha öncede gözüme carpti ama bilmiyorum neden takip etmedim arastirmadim bi türlü cikaramadim
demekki allah birazdaha cekmemi istediginden 96 |
kamiil..bizim miletin en sevdiğim iki huyu vardır..bir şey olmadımı, allah nasip etmedi derler.. bir hata yapsalar..şeytana uyduk abii..derler
adamın biri allah çok inanıyor,çok güveniyormuş..bir gün oturduğu kasabayı seller basmış..sular caddeleri doldurunca kayıkla birileri gelmiş..hadi demişler gel kurtaralım seni..yok demiş adam allah beni kurtarır..sular evin içine dolmuş..adam birinci katta ..itfaiye geliyor..hadi gel seni kurtaralım..yok allah beni kurtarır..sular yükseliyor..adam çatıda..helikopter geliyor..hadi gel..adam diyor yok allah beni kurtarır..seller alıp götürüyor ve ölüyor..allahın huzuruna çıkıyor..çok öfkeli allah karşı..sen diyor,ben sana o kadar güvendim, beni kurtarmadın..allah ondan öfkeli..ben diyor sana kayık gönderdim..binmedin, itfaiye gönderdim..binmedin..helikopter gönderdim binmedin..ulan hırt oğlu hırt daha napacaktım sana..
allahtan kayığa, itfaiyeye binmesek bile, helikopteri kaçırmıyoruz..ve hepimiz burdayız..çok şükür bin şükür..allahın bizim için yarattığı fırsatları görüyoruz ve son andada olsa değerlendiriyoruz..ya şeytana uysak da, vaz geçsek.. |
| |