27-03-2008, 11:02 PM
|
#14 (permalink)
|
Binbaşı
Tesekkür: 3,766
1,176 Mesajinıza toplam 8,428 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Ynt: SEVGİYLE MERHABA! bu akşam baya bir kötü oldum eski yaşadığım şeyler aklıma geldi bir diziyi seyrederken..kavak yelleri..seyrederken ben yaşıyormuş gibi hissettim..Hatırlamak yüzünü görmek istemediğim hayatımı mahveden insanı tekrar hatırladım..Hemen bilgisayarı actım telkin dinlemek için :(( cok kotu oldum seyrederken..bana bunları nasıl yapabildi..insan deil gercekten.işimi kaybettim onun yüzünden..bağışlayamam gercekten,nasıl bağışlayacağım?bana ettiği hakaretleri,annemden babamdan duymadıgım hakaretleri ondan duymak,kullanılmak.annemin döktüğü gözyaşları..her gece ağlaya ağlaya uyuya kalmak 2-3 saatlik uykuyla işe gitmek..işte yine onun yaptıklarına maruz kalmak..onun yüzünden işimi kaybettim.Allahım!
Gecen akşam biri diyor ki TV'de Allah bile kullarını bağışlar,affeder,biz ki insanız bağışlayıp bırkmak zorundayız..
Çok zor yapmak..çok acı cekiyorum,cok zor dayanmak,bu kangreni kurutmak zorundayım..dizide yaşananlar bana yaşadıklarımı çağrıştırdı yine kötü oldum..Allah'ım ne olur adalet yerini bulsun ne olur!
Benden iyi dileklerinizi esirgemeyin arkadaşlar..
:,,,(((((
__________________ Bugün, öfkelenme ve endişelenme.
Bugün,şükran dolu ol ve alçakgönüllü davran.
Bugün, işini özenle yap.
Bugün,var olan her şeye karşı nazik ve sevecen ol.
Sabah ve akşam ellerin dua pozisyonundayken yukarıdaki kelimeleri tekrar et ve Reikinin senin ruhuna ve bedenine şifa getirmesi için dua et.
-- Dr.Mikao Usui -- |
| |