![]() |
Tanışma-Tanıtım Merhaba..Bende burada ki herkes gibi hayatında daha iyi yerlerde olabileceğine inanan ve bunun yollarını arayan bulmaya çalışan biriyim..Sitenize rastlantı eseri geldim..Bana uygun bir site olduğu kanaatine vardım..Ücretsiz de ihtiyacıma uygun şeyler olduğunu görünce hemen üye oldum..Lütfen bana yardımcı olur musunuz ? telkinler ? ego güçlendirici ? kendine güven ? gibi mp3 lerden bahsediliyor ? Bunlar Ücretsiz mi ? Ben hemen başlamak istiyorum.Ne yapmam gerekli ? |
Cevap: Tanışma-Tanıtım merhaba hoşgeldiniz.önce http://www.hayatimdegisti.com/forum/...an-yukleyiniz/ burdan ego ve suçluluk telkinlerini indirip 3 hafta dinliyoruz.önce bunlarla başlamak gerekiyo.sonra kendine uygun olanları araştırıp dinleyebilirsin.rehber bölümünden de yardım almanı tavsiye ederim.dinlemeden önce orayada bakarsan daha iyi olur.tekrar hoşgeldin aramıza inşaallah etkileri en kısa zamanda görürsün. |
Cevap: Tanışma-Tanıtım Hoşgeldiniz Mutlu Paylaşımlar Diliyorum sapkal89 sitede dolaştıkça tesadüf diye birşeyin olmadığını göreceksiniz :) |
Cevap: Tanışma-Tanıtım merhaba arkadaşlar bu siteye üye olmak için 2 saattir uğraştım çok beğendim nihayetinde üye oldum bu siteyi yapanlara çok teşekkür ederim.Çalışmalar hakkında fazla bilgim yok bilgilendirirseniz sevinirim. |
Cevap: Tanışma-Tanıtım herkes hoşgeldi hoşça olunnnn |
Cevap: Tanışma-Tanıtım merhaba sitenizle tesadüfen tanıştım inceliyorum. umarım hayatımı değiştiririm. çok ihtiyacım var değişime |
Cevap: Tanışma-Tanıtım Alıntı:
|
Cevap: Tanışma-Tanıtım hoş geldiniz mutlu ve güzel paylaşımlar diliyorum...y789 |
Cevap: Tanışma-Tanıtım merhaba arkadaşlar ben de sitenizi rastlantı sonucu buldum.yaklaşık beş yıldır psikoloji kişisel gelişim alanlarında araştırmalarda bulundum ve bu siteye girdiğim anda telkinler ile hayatta değişiklik yapabileceğime dair düşünceler oluştu ardından üye olmayı istedim.ücretsiz bir şekilde bu hizmeti bizlere sunduğunuz için teşekküler... |
Cevap: Tanışma-Tanıtım Alıntı:
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:12 PM. |