27-07-2010, 12:07 AM
|
#13 (permalink)
|
Administrators Atakan Sönmez
Tesekkür: 2,852
3,132 Mesajinıza toplam 17,384 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Selammm Fenalardayım bana yardımcı olabilcek birileri var mı :(( Telkinleri dinledikten sonra bende aynı şekilde her gün uyandığımda iyi ki varım ve yeni bir güne uyandım diyorum.Önceden öff yine depresyondayım diye uyanırdım :)
Hatta geçen ilk okul arkadaşlarımla görüştüm.Sanki normal bir şeymiş gibi belli bir yaştan sonra yaşamak isteyen yok.Aman 80 i geçip ne yapacağız çok da yaşamaya gerek yok diyorlar.
Ben daha önce günlüğümde yazdığım gibi ne kadar fazla olursa olsun yaşamak isteyenlerdenim.
Caddeden karşıya geçerken bile daha dikkatliyim.Hatta bunu keşfettiğimiz etkilere yazalım.Yaşama daha sıkı bağlanmak diye :) Sizde yıldırımda dikkat ediyormuşsunuz.
Size de geri bildirimlerniz için teşekkür ediyorum.
Sitemizde bir çok ücretsiz telkinler var sadece bunları dinleyerek sizde bu gelişmeleri sağlayabilirsiniz. Alıntı: ziko Nickli Üyeden Alıntı
herkese selam olsun, umutlu arkadasım daha öncede bahsettım ben ne fobi ne sosyal çekıngenlık nede başka bişey vardı ben ağır bi depresyondaydım bu varya bi mucize benım samımyetyıme inan durduk yere ben neden böyle şeyler yazıym 12 gün önce 1,5 senedir ölümü düşünmediğim gün yoktu hersey boş anlamsız dini inancımı bile yıtrmiştım çıkış yoktu benm için ama sebebini bende bilmıyorum ya acaip mutluyum bi kaza olsada ölsem dıyen ben bugun yıldırım düşer korkusuyla dışarda bile durmadım artık gerısını sen hesapla tabiiki telkınler insanı %100 iyileştrmıyo tabiiki herkes önce bi psikoloğa gitsin ama bana ne ilacın nede psikolğun yararı olmadı eğer bu mucize yerını bi hayal kırıklığına bırakırsa butun samımıyetımle çıkar derımkı arkadaslar boşuna uğrasmayın bi işe yaramıyo, ama ben uzun süredır hiç bu kadar iii olmamıştım,he bunları yazmam için reklamını yapmam için site bana paramı verıyo,hayır sadece yasadığın duyguların aynısını bende yasadım belkı daha beterını,şimdi bazı şeyler aklıma gelıyo gülüyorum ee tyabi bazı şeylerde canımı hala sıkıyo,birazda mucadele etmek lazım diye düşünuyorum,teşekkür edrım... | |
| |