Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri

Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri (http://www.hayatimdegisti.com/forum/index.php)
-   Tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/)
-   -   tanışalım (http://www.hayatimdegisti.com/forum/tanisalim/617303-tanisalim.html)

tülkübra 14-01-2011 12:13 AM

tanışalım

Merhaba arkadaşlar.ben de bu siteyle tesadüfen buluştum. .Hayatımın en zor dönemlerinden birinde ve artık hayatımın çok anlamlı olmadığını düşündüğüm özgüvenimin tamamen kaybolduğu bir zamanda forumdaki paylaşımları okuyarak ayakta kaldım.Burada sizlere teşekkür etmek istedim.Telkinleri başta acaba diyerek dinlemeye başladım.Fakat inanılmaz faydalandım.hepinize teşekkürler.smil56

Işıldayan Safir 14-01-2011 12:18 AM

Cevap: tanışalım

Yanımıza hoşgeldiniz.

Mutlu paylaşımlarda bulunmanız ve keyifli vakit geçirmeniz dileğiyle.

Sevgiler. actionsmile

MarEspEraNZa 14-01-2011 12:19 AM

sapkal89 hoşgeldiniz
hayat aynasına mutlu bakmanız dileğiyle

KusadasiComputer 14-01-2011 10:07 PM

Gemimize Hoşgeldiniz. Mutlu Ve Sıcacık Paylaşımlar diliyorum.

tülkübra 19-02-2011 07:25 PM

Selam arkadaşlar.Siteyi sürekli izliyorum fakat şimdiye kadar pek katılımım olmadı.Galiba yazma özürlüyüm.Daha öncede yazdığım gibi benim bu siteyle hayatım tekrar anlam kazanmaya başladı.bu kadar yararlandıktan sonra bunları paylaşmamak bu site için emek verenlere ihanet diye düşünüyorum.Bunca eğitime ve bu kadar tecrübeye rağmen şimdiye kadar kendimi ifade edemiyor,sürekli gölgede yaşamaya çalışıyordum.Gayet silik bir kişiliğim vardı.Kararsız ve korkaktım.Bir kısır döngüdeydim.Bu döngü artık kırıldı.Ego güven güçlendirici ve kendine güvenle başlayıp diğer telkinleri ekledim.Artık bu dünyada bende varım.Teşekkürler

hayatimdegisti 19-02-2011 07:53 PM

Alıntı:

tülkübra Nickli Üyeden Alıntı (Mesaj 790752)
Selam arkadaşlar.Siteyi sürekli izliyorum fakat şimdiye kadar pek katılımım olmadı.Galiba yazma özürlüyüm.Daha öncede yazdığım gibi benim bu siteyle hayatım tekrar anlam kazanmaya başladı.bu kadar yararlandıktan sonra bunları paylaşmamak bu site için emek verenlere ihanet diye düşünüyorum.Bunca eğitime ve bu kadar tecrübeye rağmen şimdiye kadar kendimi ifade edemiyor,sürekli gölgede yaşamaya çalışıyordum.Gayet silik bir kişiliğim vardı.Kararsız ve korkaktım.Bir kısır döngüdeydim.Bu döngü artık kırıldı.Ego güven güçlendirici ve kendine güvenle başlayıp diğer telkinleri ekledim.Artık bu dünyada bende varım.Teşekkürler

Harika gelişmeler paylaştığınız için teşekkürler.
Sitemizden telkinleri indirip dinleyen fayda gören bırakın paylaşımı üye bile olmayan o kadar kişi var ki bu yüzden bu gibi paylaşımlar bizim için ayrica onemli..actionsmile

Alexandra 20-02-2011 03:56 PM

Aramıza hoşgeldiniz,

Keyifli zaman geçirmenizi ve aktif bir katılımcı olmanızı diliyorum

Sevgilerimle

WEZ Format +3. Şuan Saat: 03:26 PM.