Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Forum > Tanışalım

Uyarılar

gerçek aşkı bulabilecekmiyim?

Forum ve Tanışalım gerçek aşkı bulabilecekmiyim? Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Disil erkek ne demek:))))...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tanışalım telkin cd indir izle İstanbul Tanışalım nerededir kimdir Tanışalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tanışalım hipnoz Tanışalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tanışalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tanışalım kuantum düşünce kitap haberi

gerçek aşkı bulabilecekmiyim?

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 02-01-2012, 08:04 PM   #11 (permalink)
Moderator

Tesekkür: 1,705
865 Mesajinıza toplam 2,145 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
azraist_24 is on a distinguished road
Standart Cevap: gerçek aşkı bulabilecekmiyim?

Disil erkek ne demek:))))

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

azraist_24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-01-2012, 08:06 PM   #12 (permalink)

Tesekkür: 1
8 Mesajinıza toplam 22 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sonsuzaşk is an unknown quantity at this point

aslında benim bahsettiğim şey iki kişinin çok konuşması yada birinin alttan alması olayı değildi.Sadece bir bayan ,dişil özelliğini bastırdıysa kabul edememişse dişil bir erkekle yapamaz.Bir anlamda sen benim kabul etmediğim yanımı yansıtıyorsun nasıl seni kabul edebilirimki,,,,.Önce kendi içimde dengeye oturtmam lazım ...Neyse sizde kitabı alırsanız aslında ne anlatmak istediğimi daha iyi anlarsınız diye düşünüyorum.Çünkü burdan benim anlatmam zor gibi...Zaten dertliyim:):)
sonsuzaşk isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-01-2012, 08:10 PM   #13 (permalink)

her insanın içinde hem eril hem dişil enerjiler var....bunun erkek yada kadın olmakla alakası yok bazı bayanların eril özelliği daha baskın yada bazı erkeklerin dişil özelliği daha baskın olabilir aslında eril enerji yada dişil enerji diye netten araştırırsanız......iyi olur....
Alt 02-01-2012, 08:15 PM   #14 (permalink)
Moderator

Tesekkür: 1,705
865 Mesajinıza toplam 2,145 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
azraist_24 is on a distinguished road

http://www.sabah.com.tr/Ekler/Cumart...onemi_basliyor

Evet Seda Ekler guzel anlatmis, benim gibi anlamini tam bilmeyen arkadaslar icin paylasiyorum...
azraist_24 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-01-2012, 08:19 PM   #15 (permalink)
Üsteğmen

davutby - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 68
128 Mesajinıza toplam 356 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
davutby will become famous soon enoughdavutby will become famous soon enough

ERİL enerji; hareketi ve olayları başlatan demektir. İlk adımı atan, insiyatif ve sorumluluk alan, tepkinin doğmasına yol açan, girişimde bulunan, kendine güvenen, cesur, harekete geçebilen, meraklı, araştıran, olayları ve ilişkileri başlatan, kendini ortaya koyabilen, ilk adımı atan, ilk sözü söyleyen,rasyonel biraz ileri boyutta gidip ilk yumruğu atandır. Offensivedir.

DİŞİL enerji ise; etkiye tepki gösterendir. Takip eden, savunan, deffansive, güvenliğini düşünen, telaşsız, adım atmadan önce düşünen, edilgen, uyum sağlayan, fedakar, durağan, risk almayan, başkasına kolay inanan,harekete geçebilmek için dışarıdan motivasyona ihtiyaç duyan, izleyen, gözleyendir.
davutby isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 02-01-2012, 08:23 PM   #16 (permalink)

teşekkürler güzel paylaşım:)
Alt 02-01-2012, 09:56 PM   #17 (permalink)

Tesekkür: 0
10 Mesajinıza toplam 30 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ngül is an unknown quantity at this point

ben sırf merakımdan bir kişiyle görüşmüştüm, sonunda ben ayrıldım.. 27 yaşındayım ve kendimde bi sorun olduğunu hiç düşünmemiştim.. şimdiye kadar..
ngül isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-01-2012, 12:33 AM   #18 (permalink)
Yüzbaşı

house - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 192
502 Mesajinıza toplam 1,995 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
house is a jewel in the roughhouse is a jewel in the roughhouse is a jewel in the roughhouse is a jewel in the rough

Gerçek aşkı elbette olumlu bir bakış açısı yakalarsak bulabiliriz bence, ama düşünsenize hepimizin kişisel olarak yaşadığı kalp kırıklıklarını geçtim çevremizden hiç iyi bir şey duymuyoruzki bilinçaltımız doldu taştı! Erkekler aldatır, döver, kaba olur yok kadınlar paraya tapar gerçekten sevmez vs vs vs nelerle dolu aklımız kim bilir belki kahramanımız olan anne babalarımızın çok kötü evlilikleri oldu belki biz çok şey gördük geçirdik ama ben gene temcit pilavı gib aynı şeyi söyleyeceğim kendinizi sevin afedin layık görün herşeye ve aman ha karşınızdaki insanı gözünüzde büyütmeyin inanın bana kendinizle olan sornlarınızı çözerseniz kendinizi mutlu ve yeterli hissederseniz aynen öyle insanları çekersiniz ama yok kendinize lanet ediyorsanız güvenmiyorsanız vs vs aynen öle tıpkı sizin kendinizi üzdüğünüz gibi sizi üzen kişiler çıkar karşınıza...bu böyledir her zaman, kendimizin aynası olur karşı taraf biz kendimizi nasıl görürsek o tip insanları çekeriz sevgi ve ışıkla...
house isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-01-2012, 12:34 AM   #19 (permalink)
Yüzbaşı

house - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 192
502 Mesajinıza toplam 1,995 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
house is a jewel in the roughhouse is a jewel in the roughhouse is a jewel in the roughhouse is a jewel in the rough

http://www.hayatimdegisti.com/forum/...tml#post791956 sevgilerimle...
house isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 03-01-2012, 12:49 AM   #20 (permalink)
Teğmen

Tesekkür: 94
49 Mesajinıza toplam 147 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
fedor is an unknown quantity at this point

Gerçeği var fakat sonsuz olanı yok.Aşk vuslata kadar götüren bir araçtır.Vuslat geldiğide o gider.Kişiye aşk yada ilahi aşk farketmez: bu böyledir.Değişen sadece süresi,şiddeti vs. olacaktır.Dışardakinde görüp aşık olduğunda aslında yine kendinsindir,karşındaki sensindir ayrı biri değil.Bu nedenle herkese aşık olamaz insan,çoğu zaman olduğunu sanar kısa bir süre.Öfke duyduğu kişininde sevdiğininde sadece kendisi olduğunu farkettiğinde,aşk bir amaç ve arayış olmaktan çıkar.Kendisine aşık olmaya başlar insan,içe yönelir..
fedor isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks