Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Forum > Tanışalım

Uyarılar

depresyondayım

Forum ve Tanışalım depresyondayım Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız merhaba arkadaşlar. ben 23 yaşında bir üniversite öğrencisiyim. nerden başlasam bilmiyorum. ben okulu en az 1.5 yıluzattım. ve bunun içinde 23 dersi 2 dönemde verirsem anca o sürede biter. yanlızım arkadaşım fazla yok. sürekli alttan ders ala ala okulda yapayalnız ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tanışalım telkin cd indir izle İstanbul Tanışalım nerededir kimdir Tanışalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tanışalım hipnoz Tanışalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tanışalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tanışalım kuantum düşünce kitap haberi

depresyondayım

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 08-11-2012, 09:51 PM   #1 (permalink)

Tesekkür: 0
1 Mesaja İyi ki varsın denildi
firari89 is an unknown quantity at this point
Standart depresyondayım

merhaba arkadaşlar. ben 23 yaşında bir üniversite öğrencisiyim. nerden başlasam bilmiyorum. ben okulu en az 1.5 yıluzattım. ve bunun içinde 23 dersi 2 dönemde verirsem anca o sürede biter. yanlızım arkadaşım fazla yok. sürekli alttan ders ala ala okulda yapayalnız kaldım.maddi açıdanda çok sıkıntılıyım 1800 tl kredi kartı borcum var. nasıl anlatsam bilmiyorum vicdaım okdaar sızlıyorki. ölmek istiyorum. şaka değil her saniye hayata geç kaldığımı düşünüyorum arkadaşlarım hep memur oldu atandı gitti. 20 li yaşlarda polis olanları görünce içime bir sıkıntı giriyor. geceleri uyuyamıyorum sabahları kalkamıyorum. çok çaresiz bitkin virane bir haldeyim. hiç gülmüyor kimseyle konuşamıyorum. hayatım tamamen yalanlar üzerine kurulu söylesenize ben nasıl yaşarım. bittim ben kimse anlamz beni nevar hainde diyeceksiziniz. dertlerim çok benim. her saniye ama her saniye mezun olmayı düşünüyorum ama okul galiba 3 seneye anca biter. 5 yıllık okulu 8 senede bitirmek of of en iyisi ölmek. yardım edin hergece ağlıyorum kimseyede durumu anlatamıyorum.şuan okulda 6. senem ama daha 3. sınıf derslerini almadım. kimse bilmesin diye dersleri almışım gibi sınıfa gidip mal mal ders dinliyorum.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

firari89 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-11-2012, 10:20 PM   #2 (permalink)
Teğmen

corekotu138 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 56
51 Mesajinıza toplam 110 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
corekotu138 is an unknown quantity at this point
Standart Cevap: depresyondayım

merhaba,

kendimiz yaşarken sorunlarımız çok büyük görünüyor ama dışarıdan bakınca o kadar büyütülecek birşey yok gibi görünüyor.

üniversitede okurken okulun uzaması benim için büyük bir sorun gibi gelirdi. ben uzatmadım ama uzatan arkadaşlarım oldu. kıyamet kopmadı. benden çok çok da geri kalmadılar. onlar da iş bulup evlendiler. şimdi görüşüyoruz hiç birimizin aklına bile gelmiyor okulun kaç yıl olduğu falan.

kendinize eziyet etmeyin. uzamasa iyi olurmuş ama uzamış yapacak bir şey yok. en iyisi derslerinize asılın, güzel notlar alın, moraliniz düzelir. kredi kartı borcu biter, her şey bitiyor tasarruf eder az az ödersiniz.

sınıftakilerin aaa okulu uzatmış falan diye takıldıklarını sanmıyorum, onlar sizin düşünceleriniz. değiştirin daha iyi hissedersiniz.

kendinizi üzmeyin, eziyet etmeyin, ölümcül bir hata yapmış değilsiniz..

sevgiyle kalın, umuyorum ki her şey çok daha iyi olacak sizin için..
corekotu138 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-11-2012, 10:23 PM   #3 (permalink)
Yüzbaşı

teoman_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 712
521 Mesajinıza toplam 2,173 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
teoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud ofteoman_ has much to be proud of

nacizane fikrim
okulu uzatman sebep değil sonuç
asıl sorunun ne olduğunu bilmiyor gibisin. parasızlık mı, yalnızlık mı, gelecek korkusu mu? yoksa bunların dışında birşeymi?
birde hayatım yalanlar üzerine kurulu demişsin diğer cümlelerle bağlantısını kuramadım.
ölme isteği depresyon halinde hep kendini tekrar eder.. bence üzerinde fazla durma...

Karnımı besliyorum
teoman_ isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 08-11-2012, 10:29 PM   #4 (permalink)
Teğmen

katıhal fizigi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 416
103 Mesajinıza toplam 217 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
katıhal fizigi is on a distinguished road

merhaba firari89 :)) Ben de 28 yaşındayım ve henüz ben de işimi tam anlamıyla oturtabilmiş değilim. Yeni işe başladım ama 2 hafta öncesini sorsan hala hengi yöne gideceğimi bilmiyordum. Ben üniversite de 4 yıllık okulumu zamanında bitirdim ama okulum uzasa kesin bunalıma girerdim, her şey berbat olurdu. Zaten para kazanamıyorum, aileme de yük olurum diye kendimi yiyordum. Sonra yüksek lisansa başladım. 2yıllık okulumu 3 yılda son anda atılmaktan kurtularak bitirebildim. Ama vicdan azabından ölmedim. Birşey de olmadı. Kimsenin de umrunda bile olmadı. Ben üzüldüm sadece herkes ne der diye utandım... Kardeşim 4 yıllık okulu 5,5 yılda bitirdi. Sevgilimin de öyle :))) Herkes okurken seni öğrenci olrak görüyor. Çok üzülüyorsan part time işlerde çalışıp kendi harçlığını çıkarabilirsin. Ama her zaman sonucu düşün ben de diyorum bu kadar yüksek lisans yapacağıma liseden mezun olup mağaza çalışsam şu yaşıma kadar bırak mağaza müdürü olmayı bölge müdürü olurdum diye :))) Okuldan mezun olup yıllarca iş bulamayanlar var. O yüzden hiç üzülme, takma böyle şeyleri...Sonu güzel olsun. Eminim ki okulun bitince çok güzel işlerde çalışacaksın. Okulun neyle ilgili bilmiyorum ama eminim polisliğe 10 basacak işlerde çalışacaksın. Kariyer ve maaş yönünden diyorum yoksa polisliği küçümsediğimden değil :)))Yaşı biraz daha büyük biri olarak sana önerim; kendine bir hedef belirle yani oku, araştır, sor , soruştur ve ben şu işi yapmak istiyorum de... Sonra da uzayan yılları kendine fırsata çevir. Girmek istediğin işte eksik olan sertifikan, eğitimin neyse ; yetiştirmen gereken kişilik özelliğin neyse onları düşün, onlara yönel, geliştir kendini...Hiiiiç geçen zamanını düşünme. Onlar okulu zamanında bitirir d basamağından başlar, sen okulunu uzatırsın ama kendini geliştirirsin b basamağından başlarsın...Geçmişe takılma hiç bir zaman; hep ileriye bak...Arkadaşlarınla ilgili de neden alt sınıflarınla arkadaş olamıyorsun ki benim dönemimde de aynı dersi aldığım üst sınıflardan arkadaşlarım vardı ama hiçbir zaman onlara tembel bilmem ne gözüyle bakmadık. Gayette kankiydi. Sınav sonuçta 1 güne hatta saate dayalı bişey karnın ağrır , stress yaparsın dersten kalırsın bu kadar basit:)))Bunları başarısızlık olarak görme, nerde yanlış yaptım de doğrusunu bul, uygula geç, bu kadar :))))
katıhal fizigi isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-11-2012, 01:18 AM   #5 (permalink)
Yüzbaşı

ßyKuS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 865
465 Mesajinıza toplam 989 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ßyKuS will become famous soon enough

derslerinde gerçekten başarılı olmayı düşünüyor ve okulunu erken bitirmek istiyorsan netten Fotografik hafıza setini araştır ve biran önce uygulamaya koy, tabii eğitim sürecini uzatmak istemiyorsan.. Derslerde konsantrasyon eksikliğin varsa bu konuda sana yardımcı olabilirim..

ve 1800tl'lik kredi kartı borcuna gelicek olursak bunu da ödeyebilirsin. Çok kolay aslında yapman gereken üç şey var.. Hayal et, gerçekleştğini zihninde canlandır ve şükret. Bu gece bu formulü çoğu kişiye tavsiye ettim ve inan bana işe yaradığına yemin edebilirim. 1800 tl'lik borcunu ödediğini zihninde canlandır ve rahatladığını gör işde o duyguya kendini o kadar kaptır ki o parayı ödediğinde sanki üzerinden büyük bir yük kalmış gibi ooohhh dercesine ohh be kurtuldum diyeceksin. ve en sonunda da kurtulacaksın. Borcundan kurtulana kadar bunu yapmanı tavsiye ediyorum

Diğer sorunların içinse şikayet edip sızlanmaktansa bir kağıt ve kalem al eline nelerden memnun değilsin, ne tür sorunların var neler yapabilirsin not al.. Bu sayfada birçok sorunun için çözüm bulabilirsin. Şahsen ben çok fazla şey buldum değişmeyi istiyorumda ama değişmek konusunda biraz isteksizim sanki.. En iyisi sana sorduğum soruları cevaplandırarak ilk adımı atmak, Önemli olanda zaten ilk adımdır.

Bu konuya atılan her mesaj seni teselli etmek için değil gerçekleri görmene yardımcı olmak. lLütfen mesajları dikkatli okuyalım. Bu konudan çıkarılacak çok ders var.Hani diyorsun ya ''bittim ben kimse anlamz beni nevar hainde diyeceksiniz.'' sana katılıyorum. Bende çoğu zaman kimseye söylemem sorunlarımı biliyorum ki bana yardımcı olamayacaklarını ne var dicekler tabii onların böyle sorunları yok ki anlamazlar halimden, o yüzden yardım almakta zorlanıyorum ve yakınlarıma hiç anlatmıyorum sorunlarımı. Burada kimse seni yargılayacak değil ve senin gibi sorunları olan birçok kişi var seni anlayışla karşılıyoruz, aramıza hoşgeldin.

Sevgiyle kal
ßyKuS isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-11-2012, 03:55 PM   #6 (permalink)
Banned

Tesekkür: 7
199 Mesajinıza toplam 303 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ceko_25 is infamous around these parts

bykus sana helal olsun çok güzel açıklamışsın ben ünüverste sınavına bile girmedim düşünmedim hiçde rahatsızlık duymadım parasal yönden hiç sıkıntı çekmedim ii kazanmışımdır hep belki bu yüzdendir kişisel gelişimle tanıştıktan sonra dedimki yş 27 şu an iiiki üniversiteye gitmemişim iiki evlenmemişim geçmişteki herşeye her hatama iyiki yapmışım diyorum yapmışım örenmişim ne yapmammam gerektigini üniversteye gitseydimki parlak bi örenci diildim sıradan bi adam olarak kalıcaktım evlenseydimde öle iyiki hatalarımın hepsini yapmışım çünki büyük şeylerdiil bu gün makina mühendisligi okumam gerektigini farkettim ama şirketi yeni kurduk buna vakit yok bende dışardan ne denk gelirse sayısal bi bölüm okumayı düşünüyorum iyiki okul bitmemiş o sıkıntıları yaşamışsın yoksa problemin nerde oldugu arayışına giremeyecektin bu site ortam dan haberdar olamicaktın memur falanda olim deme sakın polis molis sakın sen genel kurmay olucanı hayal et binbaşı olursun iç işleri bakanı olucam de emniyet amiri olursun
ceko_25 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 09-11-2012, 03:58 PM   #7 (permalink)
Banned

Tesekkür: 7
199 Mesajinıza toplam 303 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
ceko_25 is infamous around these parts

hafıza egzersizleri yap vallahi görüş mesafen bi uzuyo sete falan gerek yok al bitane iskambil destesi onu nasıl ezberliceni ören biray çalış 30 gün sonunda acayip olucaksın sayılar kelimeler görüntüler beynine kazınıcak
ceko_25 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks