Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Forum > Tanışalım

Uyarılar

Merhaba

Forum ve Tanışalım Merhaba Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız merhaba değerli forum üyeleri ben doğduğumdan itibaren sorunları olan biriyim.şu an 21 yaşındayım ve hala sorunlarımdan kurtulabilmiş değilim.çocukluğumdan beri psikiyatrdan ve psikologtan çıkmadım.takıntılarım vardı geçti 2 ay psikiyatri servsinde yattım bunun için.tanıyabileceğiniz en negatif insanım diyebilirim.sürekli depresyon halindeyim.çok korkağım çok ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tanışalım telkin cd indir izle İstanbul Tanışalım nerededir kimdir Tanışalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tanışalım hipnoz Tanışalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tanışalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tanışalım kuantum düşünce kitap haberi

Merhaba

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 27-02-2013, 10:44 PM   #1 (permalink)

Tesekkür: 0
0 Mesajinıza toplam 0 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
invulnerable is an unknown quantity at this point
Standart Merhaba

merhaba değerli forum üyeleri ben doğduğumdan itibaren sorunları olan biriyim.şu an 21 yaşındayım ve hala sorunlarımdan kurtulabilmiş değilim.çocukluğumdan beri psikiyatrdan ve psikologtan çıkmadım.takıntılarım vardı geçti 2 ay psikiyatri servsinde yattım bunun için.tanıyabileceğiniz en negatif insanım diyebilirim.sürekli depresyon halindeyim.çok korkağım çok çekingenim.ceylan gibi korkağım erkek ve yapılı olmama rağmen 4 yaşındaki bir çocuktan korkuyorum.her şeyden korkuyorum.her şey beni olumsuz etkileyebiliyor.en basit şeyler bile.en basit kavramlar bile.Her şey heyecan yapıyor.

bundan iki sene önce babam son kez dershaneye yazdırmıştı çünkü daha önce de aşırı heyecandan gittiğim 4 dershaneyi bırakmıştım.bu sene bırakmamalıydım.gitmeden 1 hafta önce karnıma ağrılar girmeye başladı. mutfaktaki kanepede öyle bir kıvranıyorum ki.heyecandan öleceğim.kıvrandım kıvrandım karın ağrısından sonra şeker hastası da olduğum için annem yemek saati geldiğinde aperatif bir şeyler hazırladı ve elime verdi.ben hem karın ağrısı çekiyorum hem de domatesli peynir ekmeği yemeye çalışıyorum.artık heyecan öyle bir noktaya geldi ki. domatesli peynir ekmekten metalik bir tat almaya başladım.altı üstü bir dershane.hala öyleyim geçen sene bir özel yurtta kalmaya kalktım,odamda durduğum yerde heyecanlanıyorum.zaten kızlarla erkeklerin ortak kullandıkları bir yer var altta oraya inince heyecandan kalbim duracak gibi oluyor.üstte de heyecandan duramıyorum.en sonunda bütün yurdun huzurunda hüngür hüngür ağlamak suretiyle sinir boşalması yaşadım.bu arada erkeğim ve oldukça kalıplıyım.ama okuduğunuz gibi kalıbımın adamı değilim.

bunun neyden ileri geldiğini bilmiyorum birçok tahmin yürüttük yıllarca psikologlara ve psikiyatrlara gittim.ama kesin bir sonuca varamadık.beynimde çok kalın bir savunma mekanizması var.çoğu şeyi tehlike olarak algılayıp heyecan yapıyor.sonuçta hepimiz öleceğiz değil mi.ama bunu anlatamıyorum.galiba bu heyecan stres özgüvensizlik falan hep egonun işi.ama yine de hala tam olarak nereden geldiğini bilmiyorum.çok ama çok hassasım,çok kırılganım mesela ilkokul arkadaşımla buluştuk geçen kız ilkokulda beni sevdiğini söylemişti demekki hala seviyormuş ki bana öyle baktı ki buluşmamızda.o her baktığında içimde kelebekler uçuştu.sonra ben onu metroya kadar bıraktım eve dönünce yine bir heyecan bir heyecan.sanki 24 saat bungie jumping yapar gibi hissediyordum.kız topu topu 5-6 kere bana gülerek ve uzun bir şekilde baktı ha bir de sarılarak ayrıldık.bunun verdiği heyecandan gözlerim falan dolmaya başladı en sonunda psikoloğumun yanında hüngür hüngür ağladım.sadece 1 buluşma ve 5-6 kaçamak bakış bana bunu yaptıran.

bazı durumlarda gün içinde olan şeyler de çok yoğun stres veriyor mesela gün batımı.gün batımı bana çok sıkıntı veriyor.bildiğin her gün batan güneş içimi yakıyor.içimi acıtıyor.ağır geliyor.bir liman,bir deniz feneri,kapalı bir hava bu kavramlar çok ağır geliyor tabiri caiz ise hayattaki çoğu obje ruhuma ağır geliyor ve heyecan yapıyor.
Bu akşam hayatımdegisti.com u keşfettim hemen ücretsiz telkinleri indirdim ve dinlemeye başladım.şu an dinliyorum.benim inancım çok zayıf çünkü özgüvensiz insanlarda inanç pek olmuyor.buna ramen faydası olur mu?bir de ücretsiz telkinler dışında telkin indirmem gerekir mi?Yanıtlarınızı bekliyorum arkadaşlar iyi geceler.

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

invulnerable isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-02-2013, 11:13 PM   #2 (permalink)
Super Moderator

Işıklı yol - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 2,848
1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura about
Standart Cevap: Merhaba

Merak ettim acaba size bir teşhis kondu mu bu konuyla ilgili?
Işıklı yol isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-02-2013, 11:16 PM   #3 (permalink)
Super Moderator

1,792 Mesajinıza toplam 3,354 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Işıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura aboutIşıklı yol has a spectacular aura about

Bir de EFT yi deneyebilirsiniz. Faydasını göreceğinizi düşünüyorum. Size Eft ile ilgili bir kaç video göndereyim. Nasıl yapacağınızı oradan öğrenebilirsiniz. Ben kesinlikle çok faydası olacağını düşünüyorum.
Işıklı yol isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-02-2013, 11:23 PM   #4 (permalink)

EFT yi denedim fakat sonuç alamadım.Üstelik bir EFT uzmanıyla denedik.Benim son umudum bilinçaltı telkin.Çekirdek inanç diye bir site var bunlar para tuzağı olabilir mi yoksa güvenilir mi?Çünkü ben böyle yerlere çok para kaptırdım maalesef.Bu nedenle biraz ihtiyatlı olmak zorunda hissediyorunm kendimi.
invulnerable isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 27-02-2013, 11:29 PM   #5 (permalink)
Super Moderator

Haklısınız. Ben de yıllarca pek çok yöntem denedim. En son işte buradayım. Siz öncelikle madem suçluluk ve ego güven güçlendirici telkinleri indirip dinlemeye başlayabilirsiniz. Fakat ciddi şekilde yaşıyorsunuz sıkıntılarınızı. O halde ilk buradan başlayın ve çekirdek inanç tespiti yaptırabilirsiniz. Ben yaptırdım ama çok yeniyim daha, ikinci periyottayım. Yani size bir sonuç veremeyeceğim kendi adıma. Bu da bir yöntem tabi ki sonucunu zamanı gelince göreceğiz. Burada daha kıdemli ve bilgili olan arkadaşlarım var. Umarım onlarda size cevap vereceklerdir bu konuda.
Alt 27-02-2013, 11:37 PM   #6 (permalink)
Super Moderator

10- 15 defa korkuyorum korkuyorum diye söyleyin. Ve vücudunuzun verdiği tepkiyi kontrol edin. Sonra şöyle sorun " kim korkuyor" bunuda 10- 15 defa söyleyin. en az. Vücudunuzun tepkisine yine dikkat edin. Sonra "O korkuyor " deyin 10- 15 defa son olarakta "küçük ....... korkuyor" deyin. Noktalı yerlerde adınızı telaffuz edeceksiniz. Bunu bir kaç defa yapın faydasını göreceksiniz.
Alt 27-02-2013, 11:52 PM   #7 (permalink)
Teğmen

19 Mesajinıza toplam 32 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
Andayaşa is an unknown quantity at this point

Size bir şey paylaşmak istiyorum işte binim hayatımı değiştiren eğitim (Bursa):http://www.facebook.com/?ref=tn_tnmn...2347665470894/
Andayaşa isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-02-2013, 01:00 AM   #8 (permalink)

Yardımlarınız için teşekkürler.Işıklı yol ve Andayaşa.ben sitedeki telkinleri günde kaç saat dinlemeliyim sizce?
Alt 28-02-2013, 08:28 AM   #9 (permalink)
Teğmen

atmaca42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

59 Mesajinıza toplam 87 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
atmaca42 is on a distinguished road

kardeş öncelikle geçmiş olsun ALLAH acil şifalar versin burada ego suçluluk ve kendine güven telkinlerini günde 7-8 saat dinle bir ay felan dinle gecede uyurkende dinleyebilrisin önce bunları dinle çekirdek inanç telkinini sonra yaptırırsın bunları dinledikten sonra zaten çekirdek inanç telkini iade garantili faydası olmasssa iade edip paranı alabilirsin durumu anlatırsın birde telkinlerin etkisi hemen olmuyo bugün dinledim yarın fayda görüyüm olmuyo bende yaptırdım çekirdek inanç telkinin ama yeniyim daha en azında şöle 5-6 ay dinleyeceksinki fayda göresin ......
atmaca42 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 28-02-2013, 08:38 AM   #10 (permalink)
Teğmen

atmaca42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

59 Mesajinıza toplam 87 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
atmaca42 is on a distinguished road

çekirdek inanç çalışması yaptırmış bi arkadaşın yorumu

Çekirdek inanç yaptırdığım Sayın abdullah beye vefa borcum olarak kısaca bu yorumu yazayım.
Öncelikle kendisine çok teşekkür ediyorum.

Telkinler işe yarıyormu veya arkasında tuhaf sesler var nedir bunlar diyen arkadaşlar bir kere çok rahat olsunlar içerikte ne varsa müziklerin arka planındada o var.
Arkadaşlar benim hayatımdaki 1 yıllık değişim mükemmel ötesi özellikle son 6 ay olağan üstü.
1-Sağlıklı ve çok tatlı bir çocuğum oldu.
2-Eski iş yerimi kapattım çok farklı ve en az 10 kat kazandığım sevdiğim bir iş yapıyorum.
3-Çok güzel bir semte ve güzel bir eve taşındım.
4-İlişkilerim olağan üstü sağlamlaştı ve güzel oldu.
5-Davranışlarım öz güvenli ve yaptığım ve uğraştığım her şeyden zevk alıyorum.
6-Vucudumda 6 yıldan beri kurtulamadığım alerjim yok oldu.
7--Sağ bacakta sebebi belli olmayan ağrım yok oldu.
8-Normalde 3 günde bir ağrıyan başım şimdi 1 senede toplamda 4 kere falan ağrımamıştır bile.
9-sürekli kendimi mutlu hissetme hali içerisindeyim.
10-Aile ilişkilerim sağlamlaştı.
11-6 Ayda 10 kilo verdim şuan 84 ideal kilomdayım.
Yukarıdaki yazdıklarım en bariz kısımları dır davranışlarla ilgili değişimlerimi anlatsam çok uzar mesajım.

Nasıl oldu sorusunu cevaplayayım

Ana 3 telkini dinlememle başladım 1 yıl önce 3 ay dinledim kesinlikle davranışlarımın değiştiğini gördüm ama yeterli değildi bu süreç beni çekirdek inanç çalışmasına kadar götürdü 2012 nisanda bu çalışmayı kredi kartına borçlarak yaptırdım. Değişim süreci çekirdek inanç çalışması ile başladı ama ne deişim:))Yukarıda yazdıklarımın büyük bir ölümü son altı ayda oldu.

Çekirdek inancı yaptırın arkadaşlar o zaman buzdağının görünmeyen kısmına sağolsun abdullah bey ulaşıyor oradaki kodları değiştiriyor verdiği cd lerle.Sonuç olarak ben 350 tl idi galiba bu parayı işe yaramadı diyip geri alabilirdim sorgusuz sualsiz geri veriyorlar tabi böyle etik olmayan davranışı eğerki değişim olmussa burada bulunan bir çok arkadaşımın yapmıyacağına eminim.
Şöyle bir ayrıntı var arkadaşlar biraz da olsa before- after yapmak lazım aradaki farkı görmeniz için ben kendi kardeşime yaptırdım çekirdek inanç çalışması bariz değişimleri ben kendi gözümle şahit oldum maddi manevi ama her seferinde adam dediki galiba bana bir etkisi olmadı:)) adam yurt dışından döndü geliri 5 e katlandı davranışları deişti ama işte insanın biraz kendini analiz etmesi gerekiyor tabi ben ondaki ve kendimdeki değişimleri o farkına varmasa bile gördüğüm için çok mutlu oluyorum.Bunları telkinleri dinleyipte bende işe yaramıyor diyen arkadaşlar için dikkat edilmesi gereken bir ayrıntı için yazdım.
Olumlama yapan arkadaşların şevkini kırmak istemem ama ben çok denedim hem sıkıcı hemde insan bilinç altı boyutuna inemediği için kendi bile inananası gelmiyor.Şu anki hayatımdam çok memnunum bana kalırsa 2 tane sihirli formül var yaşamımı değiştiren.
1-ÇEKİRDEK İNANÇ ÇALIŞMASI
2-FARKINDALIK UYGULAMALARI.

Bu arada abdullah bey den bir randevuda ablam için alıcam kendisinde amansız bie hastalık var tabi siniresel şu anda kendisini psikolojik olarak görüşme sürecine hazırlıyorum bu konulara çok uzak çünkü bu Pemfigus Vulgaris hastalığı illetinden anca inançlarını değiştirerek kurtulacağına eminim.

Herkese iyi saygılar ve sevgiler.

atmaca42 isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks