Geri git   Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri > Forum > Tanışalım

Uyarılar

Bipolar deprosyon hastalığına bu teknik etkiliymiş

Forum ve Tanışalım Bipolar deprosyon hastalığına bu teknik etkiliymiş Konusunu hayatimdegisti.com Konuğumuz olarak inceliyorsunuz hayatimdegisti.com sitemizde yaşamınızı hemen degistirecek bir cok telkinli hipnoz mp3 vardir tesaduf eseri de buradaysanız mutlaka inceleyiniz üst link TelkinCD tıklayınız Merhaba arkadaşlar yıllar önce bu siteden faydalanmıştım ama yarım bırakmıştım.Şimdi ise çok ihtiyacım var.Suçluluk ve ego güçlendiriciyi 10 gündür geceleri uyurken dinliyorum..ilk iki gün kendimi çok iyi hissettim fakat sonraları kötü uyanmaya başladım.Sanırım suçluluk duyguları tetikledi.Belki tesadüf bilemem ama sol ...

ayrıca bu konularda arama yapan konuklarımız var Tanışalım telkin cd indir izle İstanbul Tanışalım nerededir kimdir Tanışalım çekirdek inanç temizliği İzmir bursa Tanışalım hipnoz Tanışalım olumlama seminerleri eğitimi çaresi tedavisi Tanışalım hakkında bilgi bilinçaltı telkin cd telkin mp3 Tanışalım kuantum düşünce kitap haberi

Bipolar deprosyon hastalığına bu teknik etkiliymiş

Like Tree1Likes
  • 1 Post By nily_met

LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21-02-2014, 04:11 PM   #1 (permalink)

Tesekkür: 12
3 Mesajinıza toplam 5 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nily_met is an unknown quantity at this point
Standart Bipolar deprosyon hastalığına bu teknik etkiliymiş

Merhaba arkadaşlar yıllar önce bu siteden faydalanmıştım ama yarım bırakmıştım.Şimdi ise çok ihtiyacım var.Suçluluk ve ego güçlendiriciyi 10 gündür geceleri uyurken dinliyorum..ilk iki gün kendimi çok iyi hissettim fakat sonraları kötü uyanmaya başladım.Sanırım suçluluk duyguları tetikledi.Belki tesadüf bilemem ama sol gözüm şişiyor ve çapaklanıyor.Zaten depresyon kişinin kendini suçlu bulup cezalandırması imiş bilinçaltında..Israrla bırakmıycam ve bu süreyi daha uzun tutucam.Çünkü hastalığımın tedavi şekillerinden biri de subimal olan bu teknik olduğunu yabancı bir siteden öğrendim..Çekirdek inançla ilgili Atakan Bey ile konuştum sanırım hayatda kurtarıcı rolü üstlenmek, baskın karekter olmak,başarı ve kariyer hırsımın çok olması, rekabeti ve gücü sevmek gibi huylarımın beni bu noktaya getirdiğini anladım.Bu arada ilk defa bir sitede yorum yazıyorum.Burada yazmak istedim ..Çünkü okuyanlar belki birazcık olsun deneyimlerimden faydalanır diye...Arkadaşlar siz siz olun kendinizi hiiçbirşey için fazla zorlamayın yormayın.Ben satış sektründe çalışan ve çok başarılı olan biriydim ve her sene 700 kişi arasından türkiye birinciliği alırdım yükseldim kariyerimi yaptım istediklerimii elde ettim ama ruh sağlığımı kaybettim...ve işimi kaybettim..Tabiii bu olumsuzlukların yanı sıra oldukça hassas ve duygusal biriydim.Sağlam bir kişiliğim vardı ve onur ve gururuma çok düşkündüm..65 kişiyii yönetirken her sabah dua eder işime başlardım duamın içeriği kimseye haksızlık yapmamak işe alımlarda ve malesef işten çıkarmalarda kimseyi üzmemek için saatlerce muhakeme yapar ve çok şans verirdim emin olana kadar sabreder öyle kararlar alırdım.. İnsafsız bir bölge müdürü değişikliğinden sonra sorunlar ve stresler gittikçe arttı tek tek eski personeli haksız çıkartmalar yapıyordu ve ben çaresiz kalıyor kimseye kurtaramaz hale geliyordum.Personolini koruyan onların motivasyon ve haklarını kollayan bir yöneticiydim. Beni birtürkü çıkaramadı çok mücadeleci ve çok dikkatli davrandım ama inanılmaz psikolojik savaşlar verdim.Önce bunlar vücuduma vurdu baş ağrısı sırt ağrısı ama önemsemedim sonra kalça ağrılarım dayanılmaz oldu ve yürüyemez hala geldim.Doktor doktor dolaştım farklı farklı teşhisler ve tedaviler tam 3 sene boyunca hergün bu şiddetli ağrıyla yaşadım sonuna bir doktorun huzursuz barsak sendromu olabileceğini söylemesi üzerine süreç başladı..Bu arada tekiik yapılırken tesadüfen yıl 2007 falan..80-90-yaşındaki birinin kemik erimesine sahip olduğum ortaya çıktı çok üzüldüm ve doktor öyle konuştuki yıkanırken biile tutunma yerleri yap sakın ani eğilmeler yapma vazo bile taşımamalısın yoksa kırılır kemiklerin dedi...Çok üzülmüştüm ben hayata pozitif bakan biriydim ama gitgide bu özelliğimii yitirmeye başladım.Üzüntüden tutam tutam saçlarım döküldü ve sağ kalçamda ödem olduğundan uzun süre yük bindirmeden yatmam gerektiği söylendi.Sonra ödem geçti ve iyileşmek için devamlı kuantum olumlamalar yapıyordum.Koltuk deyneksiz yürümeye başladım.Ama iş yerimdeki aşırı stres devam ediyordu ben gene inatla o senede birinciliğimi aldım..fakat ağrı bir türlü geçmedi..Doktorlara devam ve 3 sene sonra bunun psiikolojik olduğu huzursuz barsak sendromu teşhisi konuldu..Antideprasanla o zaman tanıştım ağrım geçti fakat artık ruhum çökmüş birçok şeyle mücadele etmekten...Çok uzun olmasın diye anlatmıyayım dedim ama bu 10 seneliik iş hayatımın,sağlık sorunlarının yanında deli gibi aşık olduğum adamda alkolikti ve inanılmaz sıkıntılar ve mücadeleler sonunda tam 5 sene mücadele sonunda onun alkol sorununu çözdük..ama işsizdi ve tüm sorumluluk bendeydi..yıllarca onun içiin dua ettim iş bulabilsin çalışabilsin ve kendine güveni gelsin diye..O şimdi çok iyi...iyi bir işide oldu...Bense bir gün eve gittiiğimde yığıldım kapıda ablama beni psikayatriste götür çok kötüyüm dedim ve piskoza girmişim.İlk konulan teşhis paranoid...Allahtan bilinçli ve iyi bir aileye sahibim onlarında doktorun söylediklerini uyguladığından 3 ay gibi doktorunda şok olduğu bir sürede atlattım.Doktor ilk gördüğünde bunun en az 2 sene süreceğini ailemin buna hazırlıklı olması gerektiğini söylemiş..Şükür kısa sürede atlattım ama iş yerime 40 günlük rapor verdim ve işte daha ilk açığımda bölge müdürü ben raporluyken beni işten çıkarmış...Ailem bir süre benden saklamış fakat işyerinden gelen telefonla benden aracılık kartımı isteyince işten çıkarıldığımı anladım..Ve ağır bir depresyona girdim tam 2010'da...10 sene sırtımda yukarılara taşıdığım bölge beni en zayıf anımda hastayken... çok da başarılıyken... işten çıkarmıştı..İş odaklı biri olarak iyice yıkılmıştım...Normalde deprosyondaki birinin işine son vermek onu ölüme götürmekmiş..birsüre donuk gözlerle bitkisel hayatda gibi yaşadım sonra ilaçları bırakmayıp düzenli kullandığımdan iyileştim ve 2012'nin başında kendi işimi kurdum..10 yıllık erkek arkadaşımdan ayrıldım...zaten 6 yıl sonra aşk bitti yerini sevgi ve alışkanlığa bıraktı..yazın çok iyiydim inanılmaz mutluydum fakat kışa girdiğimde birden gene çöktüm işimi yapamıyordum ve her ay kira vergi vs. ödemek zorundaydım...borçlar ,kredi çekmeler vs...koskoca kış çok ktüydüm ve gene ilaçlar yaz başlayınca gene iyleştim sandım meğer yazın mani döneminii kışında depreyonu yaşıyormuşum yanii önceden bunu farkedememek ve bilgi sahibi olmamak benim hastalığımı bipolara çevirmiş..Sadece yaşadığın için nefes almak zorunda olmak o kadar kötüki r vakaları çok var ama ben dini inançlarımdan hiç düşünmedim..Uzun uzun anlattım arkadaşlar daha çok şey var...Kısacası hayatda hiç birşey iiçin bu kadar mücadeleci ve olmayanı oldurmaya çalışacak kadar hırslı ve inatçı olmaya gerek yok..O kadar başarılar kupalarım hani nerde ne işime yarıyor?işimi yapamaıyorum artık...Ama biliyorum bunu da atlatıcam...Hayatta çok dik durmak ve çok güçlü olmak güzel bilinir öyle değlmi?Abartmaya ve sınırları zorlamaya gerek yok...herkesin sorumluluğu yüklenmeyin...herkesin kurtarıcısı siz olmayın..bakınız 10 yılımı verdiğiim erkek arkadaşımın hayat kalitesi çok iyi...hep de iyi olması tememnim...ya benimkisi.....?

Buraya ilk defa geliyorsanız ismim Atakan Sönmez ve burası hayatimdegisti.com.Boğaziçi üniversitesi mezunuyum ve Türkiyede ilk Subliminal Telkin Uzmanıyım.tıklayın

Bir site olsa onu bulanların uykuda dinledikleri mp3 ler ile hayatları değişse… Bir site olsa onu bulanlar hipnoz olmadan sadece subliminal mp3 leri yükleyip ve uykuda dinleyerek hayatlarını değiştirseler. Bu fikir 1995 yılında yani 25 yıl önce çıkmıştı. 15 yıl önce ise bu mp3 lerin kişiye engel olan çekirdek inançlara göre hazırlanması yani cekirdekinanc.com fikri oluştu

Hipnoz gibi bir şey mi subliminal mp3 nedir?

Tam olarak değil. Öncelikle size engel olan 0-11 yaş arası oluşan bilinçaltı kayıtlarınız yani çekirdek inançlarınız bulunur. Sonra bu çekirdek inançlarınızın pozitif halleri olumlamalar isminize özel olarak mp3 lerin ve müziğin içine gizlenir. Siz de uykuda ya da uyanıkken bu mp3 leri dinleyerek sonuç alırsınız. Çocukluğunuzda size söylenenlerin tam tersini dinlediğiniz kayıtlarla binlerce kez bilinçaltınıza yerleştirmiş oluruz.

Çekirdek inançların hayatımda engellere neden olduğunu nasıl anlarım?

Hayatınızda hep aynı şeyler tekrar ediyorsa. İlişkilerde hep aynı şeyleri yaşıyorsanız... Aşırı fedakar bir yapınız varsa ve bu sanki göreviniz haline geldiyse. Birilerini kurtarmaya çalışıyorsanız. Paranızın bereketi yoksa sürekli gereksiz harcamalar çıkıyorsa birikim yapamıyorsanız. Hayır demekte zorlanıyorsanız. Odaklanmakta bir şeyleri devam ettirmekte sorun yaşıyorsanız. İlişkilerde mıknatıs gibi sorunlu kişileri çekiyorsanız. İş hayatında iniş çıkışlar sürekli oluyorsa. Ertelemeleriniz fazla ise. Aşırı kontrolcü ve garantici bir yapınız varsa kaygı düzeyiniz yüksekse hep en kötü ihtimali düşünüyorsanız ve şanssızlıkları sorunlu olayları ve sorunlu kişileri hayatınıza çekiyorsanız çocuk yaşta oluşan çekirdek inançlar hayatınızı yönetiyor olabilir.

25. yıla özel şimdi arayanlara 5 dakikalık çekirdek inanç ön tespit ve bir günlük deneme telkin mp3 ücretsizdir. Ön tespitte size engel olan birkaç çekirdek inanç örneği verilir. Atakan Sönmez tarafından yapılır ve bilgi amaçlıdır. +90 5424475050 Türkiye dışındakiler whatsapp tan arayabilir cekirdekinanc.com inceleyiniz.

dragon41 likes this.
nily_met isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 21-02-2014, 06:48 PM   #2 (permalink)
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold
Standart Cevap: Bipolar deprosyon hastalığına bu teknik etkiliymiş

Bir döndün pir döndün nily. Hikayeni satır satır okudum. Güçlüsün her şeye rağmen. Yorgunluk var elbet. Şimdi kendi hayatını kurtarma zamanı. Başaracağına hiç şüphem yok ki geçmiş başarıların bunun teminatıdır. Telkin, olumlama, EFT, hopopopono işine yarar ne varsa bundan sonra kendin için çalışacaksın. Biz paylaştığın sürece senin yanında oluruz. Girişimciliğini takdir ediyorum. Başarı odaklı olmanı takdir ediyorum ama sağlığını arka plana atacak kadar başarı odaklı olmanı asla. Bu arada suçluluk duygusu kendinde çok fazla olduğu için fiziksel tepkiler olabilir. Daha önce senin gibi bir tepki yazan duymadım. Benim bazen telkin dinlerken gözlerim yaşarır. Sessiz sessiz ağlamak gibi hissederim. Güzeldir arınmadır sen de arınıyorsun bence. Depresyon telkinini de eklersin bir süre sonra baktın her şey iyiye gidiyor onu çıkarıp ego+suçluluk+mutluluk ve koruma kalkanı dinlersin. Suçluluğa vücudun ve rüyaların tepki vermeyene kadar devam et. Ben hayatımdaki suçluluk duygularının farkına varana kadar devam etmiştim dinlemeye. Şimdi farkında olduğum zaman hayatımı etkilemesine izin vermiyorum bu duygunun kendimi ve diğerlerini affediyorum.

Kendine iyi davran artık sürekli olarak mutlu olmayı hak ediyorsun. Sevgiler.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 22-02-2014, 11:27 AM   #3 (permalink)
Teğmen

iLgeN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 18
20 Mesajinıza toplam 28 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
iLgeN is an unknown quantity at this point

sweet e katılıyorummm
Hüznü, acıyı ve neşeyi tat,
Benim geçtiğim senelerden geç,

Benim takıldığım taşlara takıl, yeniden ayağa kalk,
Ve aynı yolu tekrar git, benim gittiğim gibi !!
Ancak ondan sonra beni yargılayabilirsin..
iLgeN isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-02-2014, 04:03 PM   #4 (permalink)

Tesekkür: 12
3 Mesajinıza toplam 5 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
nily_met is an unknown quantity at this point

[QUOTE=sweeet;849116][B][COLOR="Magenta"]Bir döndün pir döndün nily. Hikayeni satır satır okudum. Güçlüsün her şeye rağmen. Yorgunluk var elbet. Şimdi kendi hayatını kurtarma zamanı. Başaracağına hiç şüphem yok ki geçmiş başarıların bunun teminatıdır. Telkin, olumlama, EFT, hopopopono işine yarar ne varsa bundan sonra kendin için çalışacaksın. Biz paylaştığın sürece senin yanında oluruz. Girişimciliğini takdir ediyorum. Başarı odaklı olmanı takdir ediyorum ama sağlığını arka plana atacak kadar başarı odaklı olmanı asla. Bu arada suçluluk duygusu kendinde çok fazla olduğu için fiziksel tepkiler olabilir. Daha önce senin gibi bir tepki yazan duymadım. Benim bazen telkin dinlerken gözlerim yaşarır. Sessiz sessiz ağlamak gibi hissederim. Güzeldir arınmadır sen de arınıyorsun bence. Depresyon telkinini de eklersin bir süre sonra baktın her şey iyiye gidiyor onu çıkarıp ego+suçluluk+mutluluk ve koruma kalkanı dinlersin. Suçluluğa vücudun ve rüyaların tepki vermeyene kadar devam et. Ben hayatımdaki suçluluk duygularının farkına varana kadar devam etmiştim dinlemeye. Şimdi farkında olduğum zaman hayatımı etkilemesine izin vermiyorum bu duygunun kendimi ve diğerlerini affediyorum.

Kendine iyi davran artık sürekli olarak mutlu olmayı hak ediyorsun. Sevgiler.

Teşekkürederim...ben;ego+suçluluk+ kendine güven+mutluluk +depresyona sonu ekleyecektim....O zaman senin dediğin gibi yapmam daha mı yararlı olur?
nily_met isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla
Alt 26-02-2014, 08:52 PM   #5 (permalink)
Administrator

sweeet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

Tesekkür: 19,481
3,779 Mesajinıza toplam 10,280 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
sweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to beholdsweeet is a splendid one to behold

Daha az telkin daha kısa sürede etki ediyor benim deneyimlerim böyle oldu. Çekirdek inanç telkinleri ise bir bütün o yüzden onların kalabalık listeler halinde dinlenmesinde sakınca görmüyorum.

Hayatın düşüncelerinin aynasıdır.

sweeet isimli Üye şimdilik offline konumundadır Offline   Alıntı ile Cevapla

Bookmarks