![]() |
Merhaba Yardıma ihtiyacım var Arkadaşlar daha çok gencim herkesin bildiği şu ergenliği üzerimden atalı çok oldu ama arkasında bıraktığı iz hala bende kaldı.Dikkat bozukluğu diye gittiğimiz doktordan majör depresyon diye çıktık.Yetmedi 3 gün beni bakırköy de ağırladılar.Bu sene okulu dondurdum , okuyamadım.Bu sene tekrar başlıycam ama kendimi hiç mi hiç hazır hissetmiyorum.Hiçbir zaman hazır değildim zaten.Okul başlamadan matematiğmi düzelteyim diye aldığm kitaba daha bakmadım bile. Yardımcı olabilecek biri varsa lütfen sessiz kalmasın.Ne yapabilirim Nasıl yapabilirim kafamı boşaltıp motivasyonu mu nasıl arttırabilirim?? |
Cevap: Merhaba Yardıma ihtiyacım var Kendine Güven - Hayatimdegisti.com kişisel gelişim ritmotrans telkinli Cd'leri Buradan başlayabilirsiniz |
Cevap: Merhaba Yardıma ihtiyacım var rumussuz hoş geldin, içtenlikle paylaştığın için tebrik ederim şifa diliyorum,, öncelikle kimsenin elinde sihirli değnek yok çözüm kişinin kendinde hayata bakışında yatar. ben önemle tavsiye ederim bana her durumda iyi gelmiştir "yazmak" tüm duygu düşüncemi yazarım zaman zaman döner okurum duygu durumuma göre yazı şeklimin bile değiştiğini gördüm. bazen yakmak üzere yazarım ve yakarım. yazdıkça farkındalığım gelişti tepkilerim net, sevecen ve duygu durumum beni hayata motive eder oldu. |
Cevap: Merhaba Yardıma ihtiyacım var ayrıca; telkinlerden ego, suçluluk, mutluluk, dışa dönük kşilik, başkalarının düşüncesi, erteleme, kendine güven her gün 2-8 saat kadar dinlerim. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 12:25 AM. |