08-03-2016, 08:19 PM
|
#8 (permalink)
|
<b>Administrators<br /> MuminOkan</b>
Tesekkür: 15,880
1,898 Mesajinıza toplam 8,534 kez İyi ki varsın demişler.İyi ki varsınız iyi ki varız.
| Cevap: Geçmişe bir çizgi çekebilir miyim ki Alıntı: SİLBASTAN Nickli Üyeden Alıntı
Mümin bey bir bebeğim var oda benle dinliyor bir zararı olur mu acaba. Bir de bu müziklerin yani sıra başka ne yapabilirim olumlama cümlelerini kendim de tekrar etmeli miyim geçmişte yaşıyorum resmen yardım edin | Bebeğin dinleme konusunda Atakan beyden daha iyi bir cevap alabiliriz.
Kendiniz bir çok şey yapabilirsiniz.
Mesela... olumlamalar da ilave olabilir. Geçmişle yüzleşin ve onların artık geçmişte kaldığını kabullenin.
Vaktiniz varsa bol bol kitap okuyun. (bebeğiniz varmış ama umuyorum vaktiniz olur) Örnek için, Antony Robbins , Sınırsız Güç ve içindeki Devi Uyandır.
Daha önce okuduğum ve uygulamalarını yaptığım Dr. Bruce Goldber'in Hipnoz adlı kitabı var, ihtiyaç olduğunda uygulamaları yapıyorum. Sonuçları oldukça Son zamanlarda neredeyse tüm serisini aldığım, (çok değerli bir büyüğüm aracılığıyla) Doğan Cüceloğlu'nun da çok harika kitapları var. Gerçek Özgürlük, İçimizdeki Çocuk, İletişim Donanımları, Başarıya Götüren Aile. Bu kitapları okudukça kendinizden birşeyler bulacaksınız ve farkındalığınız artacak. Farkındalığınız artınca da birçok davranışınızı kontrol edip daha iyi bir halde olacaksınız.
Beki İkala Erikli'nin kitapları ve meditasyon cdleri de oldukça iyi.
Asıl önemli olan nedir biliyormusunuz? İnanmak Geçmiş... Olsun
__________________ Sana 1π gönderiyorum! Pi Stanford PhD'leri tarafından geliştirilen, dünya genelinde 47 milyondan fazla üyesi olan yeni bir dijital para birimidir. Pi elde edebilmek için https://minepi.com/MuminOkan linkini takip edin ve davetiye kodu olarak benim kullanıcı (MuminOkan) kullanın. |
| |