![]() |
Tanışma Benim hayatım genellikle hep şansızlıkla gitti bu zamana kadar.Neye elimi atsam kurudu.Hep olumsuz düşündüklerim oldu.Bu telkinler işe yaracak mı acaba merakla bekliyorum.89778977 |
Cevap: Tanışma Öncelikle hoş geldiniz.Üyelerin hikayeleri kısmını okuyabilirsiniz.Ben kendi hikayemi öneririm.Güncel ve düzenli tutmaya çalışıyorum. Başlangıçta tereddütleriniz olabilir.Bunları aşabilmeniz için şunları söyleyebilirim.Telkinler işe yarıyor ama uzun vadeli bir başarı için uzun süre bu telkinleri dinlemeniz gerekiyor.Benim okuduğum örnekler ve kendi hikayem bu yönde.Düzenli dinlemek şart.Birde yapınız da önemli telkine müsait bir zihniniz varsa sizde daha çok ve daha çabuk etki edebilir.Terapistim bana hipno terapiden önce böyle demişti.Telkine müsait bir yapın var bu nedenle terapide seninle çok hızlı sonuç aldık hipnozda başarılı olacaktır demişti. Forumu araştırırsan dilediğin tüm diğer bilgilere kolayca erişebilirsin.Kullanım rehberi ve üyelerin hikayeleri kısmını okumanı tavsiye ederim. |
Cevap: Tanışma Benim bi sorum var sürtüşmeden ve tartışmadan kaçınma korkusu için telkin var mı? Ben bu konuda cesur olmaya çalışıyorum ama tartışma durumunda aklım kitleniyor cümle kuramıyorum ne yapabilirim |
Cevap: Tanışma Gelişmemiş zayıf egodan kaynaklanıyor olabilir bu durum.Bilinenin aksine ego aslında irade ve öz güveni temsil ediyor.Egosu düzgün gelişen bir insanın sağlam bir özgüveni ve sarsılmaz bir iradesi oluyor. Bir nedeni de aşırı gelişkin süper ego olabilir.Süper ego idin haz isteklerini daha ciddi denetleyen bir yapı.Eğer aile tarafından çok fazla o yasak , bu yasak , şu ayıp ile büyümüşseniz süper ego gelişiyor.Size tartışmaya girmenin , birileri ile kavga edip sürtüşmenin kötü bir şey olduğu telkini çok verildiyse aman boş ver ya diyor olabilirsiniz. Ego güven güçlendiriciyi dinleyebilirsin.Paralı telkinlerden kelimelere hükmet diye bir telkin var belki işine yarayabilir. |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 10:10 AM. |