![]() |
sevdiğin kıza açılma telkini var mıdır? :) merhabalar ben forumda yeniyim telkinlerinizi 1 aydan fazla bir süredir diniyorum.Çok güzel etkileri oldu bende.ama aşk hayatımda pek etkili olduğu söylenemez :D .Uzun süredir hoşlandığım bi kızla henüz konuşamadım bile.Ne zaman onla konuşmak istesem başaramıyorum,konuşamıyorum.Acaba bununla ilgili bi telkin var mıdır ? ego güçlendirici,kendine güven,sosyallik arttırıcı ve daha birçok telkini dinliyorum ama yine de konuşamıyorum. |
Cevap: sevdiğin kıza açılma telkini var mıdır? :) Kusura bakma ama yazdığını okuduğumda yüzümde istemsizce bir tebessüm hasıl oldu. Bence mesele;kendine güvenmeyişin,kaybetme ve hata yapma korkun,hoşlandığın kız karşı mükemmel olmak arzun. Şunu söyleyeceğimi özümser,hayatında şiar edinirsen bu gibi basit! durumları kafana takmazsın;Kendisi kaybeder benden değerli değil ! |
Cevap: sevdiğin kıza açılma telkini var mıdır? :) Kendine güven telkininin dinleme süresini arttır ve hiçbir şeyden korkma telkini de işine yarayabilir. |
Cevap: sevdiğin kıza açılma telkini var mıdır? :) verdiğiniz bilgiler için çok teşekkürler arkadaşlar. iyi ki varsınız!.konuştuktan sonra sonucu size söyleyeceğim inşallah :) |
Cevap: sevdiğin kıza açılma telkini var mıdır? :) Alıntı:
|
|
Cevap: sevdiğin kıza açılma telkini var mıdır? :) Eee durum ne açıldın mı? |
|
Cevap: sevdiğin kıza açılma telkini var mıdır? :) maalesef daha konuşamadım ben mühendislik okuyorum sınaviardan dolayı bi türlü sohbet etme fırsatımız olmuyor.bende biraz mükemmelliyetçilik de var galiba sürekli en mükemmel şartların oluşmasını bekliyorum.bu arada durumumla yakından ilgilendiğiniz için teşekkürler :) |
|
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:02 AM. |