![]() |
slm arkadaşlar slm arkadaşlar bu steyi tesadüf eseri buldum çok hoşuma gitti ama dusunhiç birşey anlamıyorum.bu steden yararlanıp özgüvene sahip olup kimseden utanmak istemiyorum yardımcı olursanız sevinirim şimdiden tşkkürler utananadam |
Ynt: slm arkadaşlar merhaba yağmur hoş geldin s456 telkinleri dinlemeye başlayınca kendinde önemli ve köklü değişiklikler olduğunu hissedeceksin kendine güven konusunda özellikle. öncelikle ego güçlendirici ve suçluluk duygularını gidermeyi sağlayan telkinleri öneriliyor. yaklaşık iki hafta boyunca günde 5-6 saat süreyle bu iki telkinin bir arada dinlenmesi durumunda daha etkili sonuçlar alınabileceği söyleniyordu. sonrasında ise kendine güven ve diğer telkinleri dinlemeye başlayabilirsin telkinlere BURADAN ulaşabilirsin hismiley |
Ynt: slm arkadaşlar merhaba y@ğmur hoşgeldin yanımıza vien1 mutlu paylaşımlar hismiley |
Ynt: slm arkadaşlar hosgeldin sevgili yagmur bu sitede aradigin tüm yardimi bulacagina emin olabilirsin istersen önce telkinler bölümünü incele ve ordan sana lazim olan telkinli müzikleri indirip dinlemekle basla mlk34 mlk34 mlk34ise her sey cok kisa zamanda istedigin dogrultuda gerceklesmesi dilegimle |
Ynt: slm arkadaşlar arkadaşlar kusuruma bakmayın ama mp3 ler ve telkinler ücretlimi 4897. |
Ynt: slm arkadaşlar hayır ücretli değil arkadaşım hoşgeldin ttli3 |
Ynt: slm arkadaşlar sevincli vien1 hoş gedin ben sitemizin asi cat56 si blook |
WEZ Format +3. Şuan Saat: 02:59 AM. |